Sayfa 695/716 İlkİlk ... 195595645685693694695696697705 ... SonSon
Arama sonucu : 5724 madde; 5,553 - 5,560 arası.

Konu: DEVA - Deva Holding

1.  Alıntı Originally Posted by defineci Yazıyı Oku
    yeni ilaç ,etken madde paylaşımı ve karşılıklı cici cici konuşmalar yok , ne güzel okuyup mutlu oluyorduk. eğlencenecek birşeyde kalmadı. kağıtta beklenti azaldı hayaller ertelendi.
    Son yıllar yüksek beklentililer oluşturulan çok uzun uzun destan destan yazılar yazıldı, muhabbetler yapıldı ama borsadaki hisselerin büyük çoğunluğuna göre daha az prim yaptı. Etken made iletken made muhabbetleri ve teselli okşama. Olumlu işler elbette etki yapar ama yurdum borsasından koşullar farklı. Ne kadar iyimişler olsada başlanlar tarafından toplanmamış hisselere kısıtlı etki yapar. Toplanan hisse gider, toplanmaya belli bantlarda gezindirilir.

Şimdilik Deva özelinde en olumsuz bir durum; yüksek enflasyonla üretim maliyetlerin çok yükselmesi. ama ilaç fiyatlamalarının enflasyonun çok altında kalması iç piyasa kârlılığına olunsuz etki etkileri. Ve dövizinde yükselen mal ve hizmet fiyatlarının çok altında kalması da ihracat kârlılığımı eritmesi.

2.  Alıntı Originally Posted by 1prometheus Yazıyı Oku
    Son yıllar yüksek beklentililer oluşturulan çok uzun uzun destan destan yazılar yazıldı, muhabbetler yapıldı ama borsadaki hisselerin büyük çoğunluğuna göre daha az prim yaptı. Etken made iletken made muhabbetleri ve teselli okşama. Olumlu işler elbette etki yapar ama yurdum borsasından koşullar farklı. Ne kadar iyimişler olsada başlanlar tarafından toplanmamış hisselere kısıtlı etki yapar. Toplanan hisse gider, toplanmaya belli bantlarda gezindirilir.

Şimdilik Deva özelinde en olumsuz bir durum; yüksek enflasyonla üretim maliyetlerin çok yükselmesi. ama ilaç fiyatlamalarının enflasyonun çok altında kalması iç piyasa kârlılığına olunsuz etki etkileri. Ve dövizinde yükselen mal ve hizmet fiyatlarının çok altında kalması da ihracat kârlılığımı eritmesi.
    Katılıyorum size haklısınız.

3.  Alıntı Originally Posted by kazanmaliyim Yazıyı Oku
    Yönetim Kurulu Üyeleri ile Üst Düzey Yöneticilere Sağlanan Mali Haklar

Dönem içinde; Yönetim Kurulu Üyeleri ile Üst Düzey Yöneticilere sağlanan hakkı huzur, ücret, prim, ikramiye, kıdem tazminatı vb
    mali hakların toplamı; Yönetim Kurulu Üyeleri için 4.864.282 TL ve Üst Düzey Yöneticiler için 717.016.919 TL.,
    benzin, telefon vb gibi hakların toplam tutarı ise Yönetim Kurulu Üyeleri için 182.705 TL ve Üst Düzey Yöneticiler için 2.296.734 TL. olmak üzere toplam 724.360.640 TL.dir.

2023 yılında 438.762.457 idi. artış oranı %65.
    cidden güzel para. bence daha en az 2 kat daha fazla almalılardı. hakediyolar.

kaynak:https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1402607 56.sayfa
    365 gün ve 24 saat baz alınarak hesaplandığında her 60 saniye de 1.378 TL Yönetim gideri var. Yani uyurken bile dakikada 1378 tl kazanıyorlar(küçük bir kısmı benzin harcamaları vs.) . Buna karşın hisse en son gördüğü zirveden yüzde 49.19 aşağıda.

buda böyle ilginç bir tespittir.
    10. köyden yazıyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by kazanmaliyim Yazıyı Oku
    365 gün ve 24 saat baz alınarak hesaplandığında her 60 saniye de 1.364 TL Yönetim gideri var. Yani uyurken bile dakikada 1364 tl kazanıyorlar. Buna karşın hisse en son gördüğü zirveden yüzde 49.19 aşağıda.

buda böyle ilginç bir tespittir.
    Size de katılıyorum çok doğru tespit. Beklemekten başka çare yok.

5. bugün aldığınız bir deva holding hissesi, dolar bazında 1993 yılında da aynı fiyattaydı. ruhsat falan filan işte . ver mehteri.

sıradışı bilgiler.

2008 krizinde dolar bazlı zirvesinden %84 düşen deva holding, bugün an itibariyle 2021 dolar bazlı zirvesinden sadece %72 oranında düşmüştür. Ruhsat sayısına ters orantılı bir ivme görüyorum. Çok ilginç çokkk.

herbokologlar hadi bunu da açıklayın. bana laga luga yapan zatlar, üstadlarınız hisselerini elinize verdi ve o güzel atlara binip gittiler. şimdi ibretle okuyun yazılan çizileni. Bilgi delisi arkadaşlarım için birbirinden objektif bilgiler paylaştım. şimdi güzel güzel yorumlayın bu bilgileri . Ruhsat bilgisi kadar para etmese de idare edin işte.
    Son düzenleme : kazanmaliyim; 21-03-2025 saat: 13:36.
    10. köyden yazıyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by kazanmaliyim Yazıyı Oku
    lafım forum dışından okuyanlara. şahsi menfaatleri için toz pembe tablolar çizenleri sorgulayın. Lafına sözüne itimat etmeyin. İyi forumlar.
     Alıntı Originally Posted by temettu_emeklisi Yazıyı Oku
    tek bir tane elle tutulur dogru kanitli paylasimi olmayan biri soyluyor bunu. Yoksa boyle birsey yazmassin sadece okursun bircok kisinin yaptigi gibi..
     Alıntı Originally Posted by temettu_emeklisi Yazıyı Oku
    Haklisin sizi dikkate alip cevap verme gafletinde bunundum ve sizin degirmenize su tasimis oldum. Forumun ikiniz harcindeki sakinlerinden ozur dilerim.Konu benim icin kapandi, ikiniz oynamaya devam edin
    ah be kardeşim ahh. keşke beni dinleseydin . Ne güzel sallıyordunuz ama işte malesef hayallerle yaşayanın kucağına, devanın gerçeklerini bırakıveriyolar işte

Kafasınagöresallayan uzaktan okuma gelde bişeyler yaz büyük üstad . Gel paşam utanma gel. 35 dolar mıydı senin hedefin neydi bi güncelle şu hedefleri gel hele.
    10. köyden yazıyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by kazanmaliyim Yazıyı Oku
    ah be kardeşim ahh. keşke beni dinleseydin . Ne güzel sallıyordunuz ama işte malesef hayallerle yaşayanın kucağına, devanın gerçeklerini bırakıveriyolar işte

Kafasınagöresallayan uzaktan okuma gelde bişeyler yaz büyük üstad . Gel paşam utanma gel. 35 dolar mıydı senin hedefin neydi bi güncelle şu hedefleri gel hele.
    kibar bir dille o kadar anlatmaya çalıştık ama forumda diğer kullanıcılar hakaret eden insanalrı daha fazla seviyor daha çok saygı duyuyor. deva düşüyor ve düşen kağıt övülmez dedik hakaretler yedik. bunu yapan 1-2 kişi de değildi organize olarak bize yazdılar. inanılması güç konular, şimdi utancından hiçbiri buraya yazamıyor . temel geyikle oyalanmaya devam etsinler. benim umudum var bu kağıtla ilgili bekleyeceğiz.

8.  Alıntı Originally Posted by defineci Yazıyı Oku
    kibar bir dille o kadar anlatmaya çalıştık ama forumda diğer kullanıcılar hakaret eden insanalrı daha fazla seviyor daha çok saygı duyuyor. deva düşüyor ve düşen kağıt övülmez dedik hakaretler yedik. bunu yapan 1-2 kişi de değildi organize olarak bize yazdılar. inanılması güç konular, şimdi utancından hiçbiri buraya yazamıyor . temel geyikle oyalanmaya devam etsinler. benim umudum var bu kağıtla ilgili bekleyeceğiz.
    Sağol varol üstadım. İtidalli yorumlarınla hep ışık tuttun bizlere. Sağolasın varolasın ♥️

Sayfa 695/716 İlkİlk ... 195595645685693694695696697705 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •