Sayfa 696/964 İlkİlk ... 196596646686694695696697698706746796 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 5,561 - 5,568 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1. Bu yapilandirmalarin aareall bank gibi buyuk borclara yapildigini gorursek bu laflarini unutma sayin ixir4

Bu arada aaralin borcundan dusen 851 euroluk para bankanin 2014 yilinda gondermis oldugu mutabakat mektubuna gore... Sirketin odedigi fakat bankanin ana paradan dusmeyip temerrut faizine saydigi para ile ayni tutar...

Sayin ixir simdi 2014 te temerrute sayilan para bu bilancoda neden ana paradan duser...bir dusun bakalim...

Zamaninda 6 lira olacak diyerek ky ye mal aldiran sayin ixir4 simdiki muratordulu bilanconun aralarina sıkıstirilmis borclarin yapilandirilmasini itibarsizlastirmaya calisiyor...

Biz de yiyoruz...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

2. ixir 4'ün bu zamanda sabırların bittiği noktada amacı ne olaki farkında deil velakin hiç birşey olmasa borçlarda azalma mvcut kötü niyetli bir yaklaşım diye düşünüyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by frecell1998 Yazıyı Oku
    Bu yapilandirmalarin aareall bank gibi buyuk borclara yapildigini gorursek bu laflarini unutma sayin ixir4

Bu arada aaralin borcundan dusen 851 euroluk para bankanin 2014 yilinda gondermis oldugu mutabakat mektubuna gore... Sirketin odedigi fakat bankanin ana paradan dusmeyip temerrut faizine saydigi para ile ayni tutar...

Sayin ixir simdi 2014 te temerrute sayilan para bu bilancoda neden ana paradan duser...bir dusun bakalim...

Zamaninda 6 lira olacak diyerek ky ye mal aldiran sayin ixir4 simdiki muratordulu bilanconun aralarina sıkıstirilmis borclarin yapilandirilmasini itibarsizlastirmaya calisiyor...

Biz de yiyoruz...

bu borc yapılandırmasını ne zaman göreceğiz ozaman ) ilk 3 aylıkta yapılandırma var mı yokmu masal yazmışsınya onu soruyorum sonradan ne olacağını patronun bilir yapılandırmamı olacak olmuyacak mı?) ben ilk ceyrek bilancoyu değerlendiriyorum) ben neye değersizleştiriyim bilancoyu zaten tuvalet kağıdı) hisse orda bilancosuna güveniyorsa zeynep tümer şirkete 1 tl den aşağı olmamak üzere hisse geri alımı acıklasın olmamı?) y.t.d

4. uzaktan izleyim) y.t.d

5.  Alıntı Originally Posted by ixsir4 Yazıyı Oku
    bu borc yapılandırmasını ne zaman göreceğiz ozaman ) ilk 3 aylıkta yapılandırma var mı yokmu masal yazmışsınya onu soruyorum sonradan ne olacağını patronun bilir yapılandırmamı olacak olmuyacak mı?) ben ilk ceyrek bilancoyu değerlendiriyorum) ben neye değersizleştiriyim bilancoyu zaten tuvalet kağıdı) hisse orda bilancosuna güveniyorsa zeynep tümer şirkete 1 tl den aşağı olmamak üzere hisse geri alımı acıklasın olmamı?) y.t.d
    Ezbere yorum yapmayip bilancoyu incelerseniz sorunuza cvp alirsiniz...

Patron sizin... Kendiniz sorabilirsiniz...

Nasil ki zamaninda ANKARA ANKARA, ANKARA olacak diye 1 lerden mal yedirdiyseniz...

Patronunda geri alim yapip yapmayacagini siz bilirsiniz eeee o kadar faydaniz oldu zamaninda...

Onun icin itibarsizlastirmayin... Bilanco orada gormuyormusunuz doviz borclarindan bazilari TL ye donmus ve 30 milyona yakin indirim yapilmis...

Hayirdir sen niye rahatsiz oldun... Belgesi bilanco...

6. 0.16 kuruşşu da zamanında söyylemiştim) y.t.d hadi görüşürüz kendine iyibak bi tarafını acıkta bırakma zeynep tümere söyle hisse geri alımı acıklasın 1 tl den hadi canım tamam mı?..y.t.d

7. He he anladik biz... Ne oldu bilancoya baktin galiba...

Yazik yazik

Bilen birisi cevaplarsa, neden hisse rakamını 0,40 tutmak istiyorlar satanda yok. Amaç ne?

Sayfa 696/964 İlkİlk ... 196596646686694695696697698706746796 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •