Ya arkadaşlar 38 e kızıyor neden kızıyor? 5 dense sevinecekmi? Ben istiyorum daha fazla olsun yatırım yaptım.Kar ediyor temettü veriyor neden düşüyor aslında sıkıntı olan bu. Zaten geçen sene 30 lardan buraya Rusya yüzünden düşmüş.Ve ülkede enflasyon var.Hedef absürt değil.
Yanlış.Geçen sene hadi yuvarlak olsun 280 den satıp en aptal yatırım aracı!! faize geçen birisi şu an 450 tl parası var. Yani zarar çok daha fazla aslında. Yanılmıyorsam ABD de manipülasyon çok ciddi suç tur. Bakmayın TR ye. En fazla işlem yasağı geliyor. Ama Bence de öyle olmalı ha hırsızlık gelip evine ne var ne yok çalmışım ha ben arka kapıdan satarken gelip sana al al al demişim. Hatta ben 1. hırsıza daha fazla saygı duyarım en azından adam bir emek harcamış risk almış yakalanma riski var falan.Diğeri tamamen yattığı yerden X investing hisse net. Yaz babam yaz. Sonra.. ee bende zarardayım ühü ühüü.. Hoppp vın turizm.
Sizin söylediğiniz gibi hesap yapılmaz ona bakarsan satıp altın alanda kaça katladı.Böyle hesap olmaz.
Yer İmleri