Sayfa 696/985 İlkİlk ... 196596646686694695696697698706746796 ... SonSon
Arama sonucu : 7880 madde; 5,561 - 5,568 arası.

Konu: Viop - XVII

1.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    vobta temel analizle pozisyon açılmaz...hisse senedinde evet en iyisi uzun vadeli pozdur ve bununda en sağlam dayanağı temel analizdir...şirketin bilançosu, yatırımları, gelecekteki muhtemel yeri v.s. dikkate alıp poz alabilir kişi...ama vob öyle bir yer değil burada pozisyon açarsın bir WC ye gidersin o arada bir haber düşer bir bakmışsın 2.000 puan saplamışlar...ya da daha yeni gördük işte bir olay gelişme olur idlip, rusya bilmem ne gördük sabah -6/7 bin puan GAP ile uyanırsın...burası hızlı hareket edip hızla karar değiştirebilenlerin yeri...temel analiz burada para etmez...
    Hızlı olmak ayrı bir konu. Temelden anladığımız aynı değil demek ki. Sn. Deniz'in vobelit topiğini onun için örneklemiştim. Bizim genel olarak piyasa nedir, hangi saiklerle, hangi temel değişkenlerle ne zaman hareket eder veya etmez bunun üzerinden konuşuyor olmamız lazım, onun için de burası uygun ortam değil gibi; analitik bir temelde karar veriyorsanız veriyorsunuzdur, yoksa "rastgele" de işlem yapabilirsiniz neyse uzatmaya gerek yok, kazanıyorsanız haklısınızdır.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    ankara
    Gönderi
    3,047
    ABD Başkanı Donald Trump, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "ABD donanmasına, denizde bizim gemilerimizi taciz etmeleri halinde herhangi bir İran gambotu ya da gambotlarını imha etmesi ve vurması talimatı verdim." ifadesini kullandı.

Petrol yukselmezse iyice sı...lar...
    biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...

3. TBMM' nin Açılışı ve Atamızın Armağanı 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 100. Yılı Kutlu Olsun....
    Saygı ve Minnetle...

4.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Sn kurt..

Bahsettiğiniz meyveler depo ürünleri her yıl benzeri olur bu sene ise corona yüzünden özellikle portakal limon kısmen elma ve evdeki çocuklar için muz oldukça tuhaflasti. Benim bahsettiğim geçen seneye göre bu sene hasat edilecek ve edilen ürünler...
    Çağla erik çilek yarı yarıya düşüş var diğerleri henüz başlamadı ama özellikle kiraz daha fazla düşebilir.
    Sizin yazdiklariniz benim için referans. .............. sebeplerle 1 hafta 10 gün sonra Domates 10 TL yersiniz demiştiniz geçen yaz. Alişveriş listesinde domatesi görünce 5 TL den talebin 3 kati alinca ev halki şaşirmişti. Ama biz 10 TL den yemedik domatesi.

Daimi manavimla konuşuyorum. Bu fiyatlara satiş nasil, elinde kalmiyor inşallah diyorum. Ağbi inanilmaz satiş var. Yetişemiyorum diyor. Yandan tombalak bir Abla, gülerek ben hep yerim ama evdekiler hayatta kalmak için ciddi tüketiyor diyor. Manav; Ağbi portakali ciddi rakama aliyorum, bir de haldekilerin nazini çekiyorum. Bir önceki günden talep söylücekmiş. Mali almasada parasini verecekmiş felan. 2.0/2,5 bin TL ile gidiyordum hale şimdi 5.000 den aşaği gidemiyorum diyor.

Gelecek tamam ama iyi kötü 15 yildir ev geçindiriyorum, 2018 Ağustos dolar 7,0 lara geldiğindeki dönemde genel olan zamlari ilk defa bu kadar yüksek görüyorum manav tarafında.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
    Bazen 3 tl iken pahalı olan birşey 3,50 olunca ucuz olabilir. Şartlar değişmiştir ve ona göre fiyatlama yapılır. Fed faizleri düşürmeden ve parasal genişleme yapmadan önce altın pahalıydı şimdi ucuz desek dönek mi oluruz? Finansal piyasalar dinamiktir, doğru zamanda doğru yönde olmak önemli, durmadan al sat yapan değil doğru enstrümanda doğru yönde bekleyen kazanır.
    Canın bile emanetken, Kaybedecek neyin olabilir ki?

Günaydın .. Bugün 23 Nisan günün anlam ve önemi çok büyük , bugünü güzel geçirelim Atamızı ve silah arkadaşlarını analım , onu unutturmaya & itibarsizlastirmaya çalışanlara karşı dimdik duralım , paylaşımlar yapalım ve tabii ki akşam saat 21:00’de balkon ve pencerelerden coşkuyla İstiklal marşımızı söyleyelim

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by acm Yazıyı Oku
    ABD Başkanı Donald Trump, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "ABD donanmasına, denizde bizim gemilerimizi taciz etmeleri halinde herhangi bir İran gambotu ya da gambotlarını imha etmesi ve vurması talimatı verdim." ifadesini kullandı.

Petrol yukselmezse iyice sı...lar...
    Petrolu yukseltmek icin savasta cikarir bu

8. spk yine öpmüş harunu 1.125.000 tl akıllanmıyorlar...

ky olmadan yapamıyorlar...

illa onları takip ettirip mal yıkıp kolay para kazancaklar...

Sayfa 696/985 İlkİlk ... 196596646686694695696697698706746796 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •