Sayfa 696/1002 İlkİlk ... 196596646686694695696697698706746796 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 5,561 - 5,568 arası.

Konu: Viop-XXXI

1.  Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    Dün nisan vadenin ilk günü, yaklaşık 26 bin yeni poz açıldı...

Vadelinin yaklaşık %5 yaptığı bir günde, bu kadar pozu long/şort kimin açmış olabileceği herkesçe malumdur...

Benim gördüğüm, bir müddet 1.600 - 1.620 aralığında biraz daha şort biriktirip, 1.620 kırılımı ile sert bir şekilde 1.650 - 1.660 aralığına atması daha olası görünüyor...

Birçok büyük kağıttaki oluşumlar da bu senaryoyu destekler nitelikte...

Bu durumda hipnoz olup kazara şortta kalmaktansa, 1.600 ( hatta 1.595) stoplu long taşımak daha mantıklı görünüyor...

Senaryo tıkır tıkır işliyor...

Şortta ısrarcı olmamak lazım...

An itibariyle 7500 puan terste olup halen şort fikrinde ısrarcı olanlar var...

Gerçekten aklım almıyor...

Piyasa yapıcıyı takip edip para kazanmak yerine bizim piyasanın hakkı buralar değil düşmesi lazım gibi akla ziyan argümanlarla yanlışlarına yanlış ekliyorlar...

Allah akıl fikir versin...

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Biz de yokardan malı verir corta döneriz inşallah zamanı gelince sn. El turco. Belli olmaz ama bugünkü tahvil hareketi hiç hoşuma gitmedi.

Su an borsa long demek sene sonu en az 200 bini ( x30 ) görecek demek. Görür mü, valla ben bilemiyorum o kadarına aklım ermiyor

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    hocam burda sorun şurda: piyasa yukarı giderken gıdım gıdım boğa piyasası oluşur ama aşağı dönerken çok hızlı döner. satmaya zaman kalmaz.

yarın 1640 civarı açarsa şortçular stoplamaya veya longa dönmeye, longçular long eklemeye başlar. ama günün sonunda bakmışsınki 160x küsür olmuş ve aylarca o rakamı bile görememe durumu oluşur. yani trend dönüşleri yükselirken çok keskin olmaz ama düşüşte çok keskin olur.

dikkatli olmak ve ani karar vermemek doğru olur. çok yükselmiş piyasada hafiften ayılar belirirse tercihim ayıların yanı olur.

cümleten iyi akşamlar.

3. topik nasıl açılıyor hisse nette bilen yardımcı olabilirmi?
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    Senaryo tıkır tıkır işliyor...

Şortta ısrarcı olmamak lazım...

An itibariyle 7500 puan terste olup halen şort fikrinde ısrarcı olanlar var...

Gerçekten aklım almıyor...

Piyasa yapıcıyı takip edip para kazanmak yerine bizim piyasanın hakkı buralar değil düşmesi lazım gibi akla ziyan argümanlarla yanlışlarına yanlış ekliyorlar...

Allah akıl fikir versin...
    Bu cümleleri aklımda tutayım.
    Gerekli zaman gelince hatırlatırım sana.
    Maliyetim son poz açma yerim değil onu da söyleyeyim. Arada da al-sat yaparak, daha yukarılara alıyorum.

SON DAKİKA: Bitlis Tatvan'da askeri helikopter düştü: 10 şehit
    SON DAKİKA HABERİ: Bingöl'den Tatvan'a gitmek üzere bugün saat 13.55’te kalkış yapan Kara Kuvvetleri Komutanlığı'na ait Cougar tipi bir helikopter düştü. Kazada 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş'ın da aralarında olduğu 10 asker şehit oldu, 3 asker de yaralandı.

Rabbim rahmetiyle merhamet etsin.....Milletimizin başı sağ olsun.....Bu kazanın arkasında umarım başka devletler çıkmaz.....

Sanırım tahvil faiz oranları yükseldi.YTD

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,190
     Alıntı Originally Posted by manif Yazıyı Oku
    Bu cümleleri aklımda tutayım.
    Gerekli zaman gelince hatırlatırım sana.
    Maliyetim son poz açma yerim değil onu da söyleyeyim. Arada da al-sat yaparak, daha yukarılara alıyorum.
    shortu yapıp kuluçka tavuk gibi üstüne yatıyoruz mu sanıyorlar nedir.

bir an bütün pasiflerime verip hepsini sıfırlıyacak shortsuz kalacağım sandım )))))))))

yukardan tekrar vurmaya yeni şarjör doldu

https://i.resimyukle.xyz/fdayQU.png

Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    https://i.resimyukle.xyz/QaeR8f.png
    donsuz yatarım shortsuz yatmam.
    Bear_Bull
    @BearBull26

Sayfa 696/1002 İlkİlk ... 196596646686694695696697698706746796 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız