Sayfa 696/993 İlkİlk ... 196596646686694695696697698706746796 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 5,561 - 5,568 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

1. MHP li belediye, giysi kumbarasında toplanan ikinci el kıyafetleri ihaleye çıkardı.

Alanya Belediyesi nin, yurttaşların ihtiyaç sahipleri için bağışladığı kıyafetleri 580 bin liraya sattığı ortaya çıktı. MHP li başkan, uygulamayı Milli ekonomiye kazandırıyoruz diye savundu.

https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...Slider%20Haber

Rezilligin son perdesi.

Yuh.

2. Evinin önünden çağırdığı taksiye binen Ahmet Durmaz isimli genç, aracın hareket etmesiyle birlikte taksimetrede açılış ücretinin 400 lira olduğunu gördü. Durmaz, yaklaşık 5 dakika içerisinde artı olarak 35 lira daha taksimetre ücretinin arttığını görünce taksi şoförünü uyardı.

Durumu kabul etmeyen sürücü ile genç arasında sözlü tartışma çıktı. Yolcunun ücretin yanlış olduğunu söylemesi üzerine taksi şoförünün şartlar bunu gerektiriyor dediği öğrenildi. Tehditlere maruz kalan yolcu, ücreti ödeyerek araçtan inerken konuya ilişkin şikayetçi olacağını söyledi.

https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...st%C3%BC%205li

Simdi siz, bu benim basima gelmez dersiniz dimi.

Gelmez tabii.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by Econfin Yazıyı Oku
    usta askermiyiz biz.
    her Türk ... ?
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

5. Cezaevleri doldu taşıyor.

Adalet Bakanlığı verilerine göre, 271 bin kapasiteli 384 ceza infaz kurumunda toplam 314 bin tutuklu ve hükümlü bulunuyor. Cezaevindeki kişi sayısı cumhuriyet tarihinin en yüksek rakamına ulaştı.

https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem...siyor-7063739/

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    param var biniyorum sana ne olayı değil. arkadaş ben böyle bir ortamda ülkede lüks araç kullanamam. bana ters. förd yeterli. renö da olur da, fördun yol tütüşü iyidir. insanlar pazarda yerden sebze meyve toplayacak ben yanından bmw ile geçeceğim öyle mi ? bunu ben kabul edemem kusura bakma
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

7.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    param var biniyorum sana ne olayı değil. arkadaş ben böyle bir ortamda ülkede lüks araç kullanamam. bana ters. förd yeterli. renö da olur da, fördun yol tütüşü iyidir. insanlar pazarda yerden sebze meyve toplayacak ben yanından bmw ile geçeceğim öyle mi ? bunu ben kabul edemem kusura bakma
    Senin gibi sansli olmak icin nasil yapmak lazim? Ulkemde cogunun bisikleti bile yok binmege ford dan reno dan bahsediyor.

8. Ya adam çalışkan
    Panama da elli dene gemisi var
    Gemicik
    Aç haritayı Panama yı gösteremen

Sayfa 696/993 İlkİlk ... 196596646686694695696697698706746796 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz