Sayfa 696/892 İlkİlk ... 196596646686694695696697698706746796 ... SonSon
Arama sonucu : 7135 madde; 5,561 - 5,568 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Urfalı Yazıyı Oku
    Daha açıklayıcı bir cevap bekliyorum.
    Hocam europower tavan bozdu diye Gesan satıp alıyolar, şu an kimse gesan almak istemiyo haklı olarak, herkes fırsat bekliyo, şirket değerini falan hesaplayan şu an yok yani kısaca

2.  Alıntı Originally Posted by Rapmatic Yazıyı Oku
    Hocam europower tavan bozdu diye Gesan satıp alıyolar, şu an kimse gesan almak istemiyo haklı olarak, herkes fırsat bekliyo, şirket değerini falan hesaplayan şu an yok yani kısaca
    Teşekkürler sayın Rapmatic. El mahkum bekleyeceğiz. Yakın biri 86.5 dan sat dediydi. Satmadigima pişman etti.

3.  Alıntı Originally Posted by exxcalibur Yazıyı Oku
    Nerden eklediysem altına düştü. Buradan da ekledim taban olacakmı bakalım.

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ......

Alıntı Originally Posted by Urfalı Yazıyı Oku
    Beyler neler oluyor açıklayacak var mı? İki haftada 90 dan 62 ye geldi hisse. Şirket mi battı? Haberimiz yok. İş anlaşmaları bu süreçte 1.4 milyar geldi. Düzeltme mi yoksa başka bir işler mi dönüyor anlamadım. Piyasa bozuk anladık ama hem sektörden hem de bistten negatif ayrılıyor. Çok mağdur oluştu.
    valla ortak kan gölüne döndü ortalık...

ama alfasta da saglam aşağı vurmuşlar ve bilanço ile 400 leri göstermişlerdi.. bakalım ne olacak bu saatten sonra izleyecegiz.

yazık ettiler..
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by exxcalibur Yazıyı Oku
    ......

Resmen hissenin içinden geçtiler.

Alıntı Originally Posted by Rapmatic Yazıyı Oku
    ah ulan basımıza bela olacağını tahmin ediyordum da bu kadar olacağını bilemedim. hatta seçim de kenarda bekleyeyim diyordum ama gesanın bu salacağını öngöremedim.

kimse de görmemiştir burada tahminim. hani düşerdi de bu kadar olmaz diye tahmin ediyordum.

çok saldılar belki kızacaksınız bana ama takaslarda bozulma yok gecen hafta biraz alımlar azalmıştı ama..

bakalım kimler ayakta kalacak.

8.  Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    çok saldılar belki kızacaksınız bana ama takaslarda bozulma yok gecen hafta biraz alımlar azalmıştı ama..

bakalım kimler ayakta kalacak.
    Şu durumda yukarıdan satan arkadaş varsa yürekten kutluyorum. Kendi şahsım adına söylüyorum uzun yatırımcı nezaman olsak kaybeden oluyoruz gene olan oldu Mehmet bey bu arada Cıty de değişim var.
    Bu kurum zaten eski taksa göre 2500 mly lotu geçmemek istemiyor hafif yaklaşınca satıyor

Sayfa 696/892 İlkİlk ... 196596646686694695696697698706746796 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •