Sayfa 697/1009 İlkİlk ... 197597647687695696697698699707747797 ... SonSon
Arama sonucu : 8071 madde; 5,569 - 5,576 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) -III

1. Zenginin parasının şekli, materyali bile züğürtün çenesini yorar olmuş...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by theosos Yazıyı Oku
    Zenginin parasının şekli, materyali bile züğürtün çenesini yorar olmuş...
    Cok uzucu cok...

Elden geldigince miktar belirtmeden sadece oran paylasmak lazim...

Burayi okuyan bir cok kisi ic geciriyordur....

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

dün halk tv'de kılıçdaroğlu ropartajı vardı...

Türkiyede gizlenen müthiş narkotik gerçeğini ,her tarafın nasıl kokuştuğunu anlattı...
    dinlerken insanın midesi bulanıyordu.
    medyada , tv'lerde polisin ,jandamanın bu yönde hiç operayonu ile ilgili haberler olmaması acaba tam bir menfaat olayı mı var sorusunu akla getirdi...
    ebeveyinlerin mesela okula giden evladınız eğer ki cep telefonunu sattıysa uyuşturucu kullandığından ,kuşkulanın dedi...
    mesela amatem nedir ne amaçla kamu hizmeti yapıyor , tam tersi adeta asıl narko ticaretin yapıldığı yerlere dönüşmüş...

tek kelimeyle korkunç dehşet...

son kısmında ,CHP iktidarında diye başlayıp problemli tüm kesimlere mavi boncukları dağıttı...
    bütün dertleri 6 ay içerisinde çözüleceği ,faizlerin , borçların silineceği vaadinde bulundu...

sayın başkan iyi diyorun hoş diyorsunda kaynak nerede ?

delikler nasıl kapanacak döviz işi-dış ticaret -borçlar-abuk sabuk vergiler ve oranları ,
    hem yüzde 40 vergi var hem o var hem bu var dert var bela var en iyis ben ve benim kafada olanlar o topa girmeyecek tercihler yapalım ...
    insan umutla geleceğ nasıl bakacak ...
    bunlar vaatlerle olmuyor ?

4. Borçla yaşayanlarin o veya bu borcunu silineceği vaadi ahlaksiz ve utanmaz bir popülizmin yani sira, ciddi bir de kul hakkıdır benim gözümde...

Bu ayağını yorganına gore uzatanlari enayi yerine koymaktan başka bir şey değildir...

Zaten basimiza ne geliyorsa cilginca ve yine ahlaksizca tüketmekten, savurganlık tan ve tasarruf yapmayı bilmemekten geliyor...

Elin Japonu, Avrupalisi, onca refahın içinde tasarruf ederken, bu ülkenin asgari ucretlisi elinde maaşının bir kaç kati iPhone ile dolaşıyor...

5. Popülizm yapacaksan degeceksin ki şayet iktidara gelirsek pandemi yasaklarından ötürü vatandaşa ve işletmelere kesilen tüm cezaları kaldıracağız. Ödemiş olanlara da iade yapacağız.

Ah iş bilmez muhalefet ah!!!

"politikada hiçbir şey kazayla olmaz. olmuşsa, öyle planlanmıştır."
    abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

kaynak bulunur.butce 1 trılyon tl.nereye ne harcanıyor.bilen yok.
    esas konu kapıtalızm artık cortladı.devlet vatandasa destek cıkmalı.
    uretmek cok zor bir iş.gecende gecende Adnan dalgakıran mm seviyesinde imalatla kım ugrsadır. dedi.
    yapıyor binayı satıyor....dedi.

ben olsam her sehırde toki konutları yapar 1000 tl ye kıraya veririm.elektrık su ısınma dahil.ucuza otursun vatandas.
    ev alma derdi olmasın.geriye yemek ve ulasım kalıyor.onuda ucuzluk marketleri kurarım devletin.egıtımıda ucretsız iyi egitim veririm ulke kalkınır.fabrikalar kurarım calıssın ınsanlar.o zaman ne faiz nede dolar derdi olmaz.gelecek korkusunu kaldırırım.ve ıs korkusunu.

8. Kapitalizm cortlarsa kimsenin sistem içindeki varlıklarının güvenliği kalmaz.

Kapitalizmi hor görenler tam tersinin ne demek olduğunu tam olarak idrak edemeyenlerdir bence.

Sayfa 697/1009 İlkİlk ... 197597647687695696697698699707747797 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •