Sayfa 697/1044 İlkİlk ... 197597647687695696697698699707747797 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 5,569 - 5,576 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

1.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Bu topiğin arka sayfaların da analiz ettiğimiz bir sürü hisse var, thy, şişe, tüp, özkgy, orge, petkm, işc, bntaş, cemtaş, alkım, çimsa vs saymakla bitmez o zamanlar fiyatlar nerede idi şimdi nerde.
    Ucuz olan hissenin reklamı olmuyor maalesef, birde millete hissenin ederi şu kadar ama gitmiyor deyince almıyor, fiyatı yükselen ama ederi olmayanlar daha cazip sanırım
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

2.  Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Lütfü abi buralardan banka alalım mı ?
    Valla karar sizin hocam

Ben arkadaşlara hep söyledim alan olmadı, ama bence endekste ben illa hisse alacağım diyen biri mutlaka banka hisselerini ve sanayi hisselerini şöyle 10-15 yıllık grafikleri önüne açıp karar vermeli, zaten ona bakan 800-1000 kat fiyat artışı yaşamış hisseyi almaz herhalde
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

3. He yaw kuyas sen sorduğunda mavi kanalda idi, arka sayfalarda bir arkadaş sormuştu hatırlayamadım o zamanda üstteki kanalları çizmişim.

4.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Faizler her toplantıda bir puan düşecek, 12 iki toplantı sonrası 10 olur sonrası ne olur
    Bu iş bankalara yarıyor.
    Çok acayip bir piyasa var hocam, görüntüde faiz düşüyor ama gerçekte bankalarda faiz sürekli artıyor, tabi verilen hiçbir faiz oranı enflasyon kaynaklı eriyen alım gücünü karşılamıyor, çok acayip günlerden geçiyoruz sonu batak mı yoksa aydınlık mı belli değil, ben olumsuzlukların ötelendiğine inanan taraftayım

5. Bu arada kendi abim bile banka hissesi almadı

Tabi hisse alırken portföy büyüklüğü ve vade çok önemli, küçük portföyler ve kısa vade yatırımcılar için risk algısı çok farklı oluyor, ben uzun vade yatırım taraftarıyım o yüzden de Vakıfbank alırken kendime 2 yıl süre vermiştim, 1 yıl bitti kaldı 1 yıl, vakit uzun gibi görünse bile aslında çok uzun değil bence orta vade bile denilebilir

6. Bende ötelendiğine inanan taraftayım da hocam gidişat şimdilik bu şekilde.
    Enflasyonun yüksek olmasının kime faydası olduğunu yazdık çizdik.
    Döviz artmıyor, faiz artık zaten yok, altın baskılanıyor, tl de dursan enflasyon eritip bitiriyor.
    Geriye iki seçenek kalıyor, ya mal ve hizmet alımı yapacaksın yani ihtiyacın ne varsa alacaksın, yada hisse şuan başka alternatif gözükmüyor.

7.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Bende ötelendiğine inanan taraftayım da hocam gidişat şimdilik bu şekilde.
    Enflasyonun yüksek olmasının kime faydası olduğunu yazdık çizdik.
    Döviz artmıyor, faiz artık zaten yok, altın baskılanıyor, tl de dursan enflasyon eritip bitiriyor.
    Geriye iki seçenek kalıyor, ya mal ve hizmet alımı yapacaksın yani ihtiyacın ne varsa alacaksın, yada hisse şuan başka alternatif gözükmüyor.
    Maalesef durumun özeti bu hocam, bir tek kredi çekenler şanslı tabi sıradan vatandaşlara kredi vermiyorlar sanırım...

Bizim içinse tek ve son çare borsa burada ütülmeden ütmek lazım (:

8. VAKBN Haftalık görüntü altta 7.31 fibo ve kanal bandı, üstte 8.75 fibo ve kanal ortası kesikli çizgi önemli.

Sayfa 697/1044 İlkİlk ... 197597647687695696697698699707747797 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •