hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Valla karar sizin hocam
Ben arkadaşlara hep söyledim alan olmadı, ama bence endekste ben illa hisse alacağım diyen biri mutlaka banka hisselerini ve sanayi hisselerini şöyle 10-15 yıllık grafikleri önüne açıp karar vermeli, zaten ona bakan 800-1000 kat fiyat artışı yaşamış hisseyi almaz herhalde![]()
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
He yaw kuyas sen sorduğunda mavi kanalda idi, arka sayfalarda bir arkadaş sormuştu hatırlayamadım o zamanda üstteki kanalları çizmişim.
Çok acayip bir piyasa var hocam, görüntüde faiz düşüyor ama gerçekte bankalarda faiz sürekli artıyor, tabi verilen hiçbir faiz oranı enflasyon kaynaklı eriyen alım gücünü karşılamıyor, çok acayip günlerden geçiyoruz sonu batak mı yoksa aydınlık mı belli değil, ben olumsuzlukların ötelendiğine inanan taraftayım![]()
Bu arada kendi abim bile banka hissesi almadı
Tabi hisse alırken portföy büyüklüğü ve vade çok önemli, küçük portföyler ve kısa vade yatırımcılar için risk algısı çok farklı oluyor, ben uzun vade yatırım taraftarıyım o yüzden de Vakıfbank alırken kendime 2 yıl süre vermiştim, 1 yıl bitti kaldı 1 yıl, vakit uzun gibi görünse bile aslında çok uzun değil bence orta vade bile denilebilir![]()
Bende ötelendiğine inanan taraftayım da hocam gidişat şimdilik bu şekilde.
Enflasyonun yüksek olmasının kime faydası olduğunu yazdık çizdik.
Döviz artmıyor, faiz artık zaten yok, altın baskılanıyor, tl de dursan enflasyon eritip bitiriyor.
Geriye iki seçenek kalıyor, ya mal ve hizmet alımı yapacaksın yani ihtiyacın ne varsa alacaksın, yada hisse şuan başka alternatif gözükmüyor.
VAKBN Haftalık görüntü altta 7.31 fibo ve kanal bandı, üstte 8.75 fibo ve kanal ortası kesikli çizgi önemli.
Yer İmleri