Sayfa 698/1023 İlkİlk ... 198598648688696697698699700708748798 ... SonSon
Arama sonucu : 8183 madde; 5,577 - 5,584 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Dolara dokunmamak lazım bu yükseliş geçici diye bir açıklama bile yapılmıyor hayret
    Zeybekci bu aciklamalari 3.2 lerden 4.07 lere kadar yapti mal dengelenecektir diyor aciklama yapacak yuzleri mi var 4 e kadar bir şey yokktu 30 kuruş saldiri var diyorlar bu millete siz saldirdiniz haberiniz yok aç gozluler

LG-D320 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

YKB Ceo'su Gökhan Erün, "Konut kredi faizlerinin aşağı çekilmesi kampanyasına katılacak mısınız?" sorusu üzerine, "Piyasa fiyatlarından kredi kullandıracağız. Konut kredilerinde bir payımız var. Pazar payı almak isteriz. Piyasa fiyatları daha aşağıya gelecekse bununla birlikte mevduat tarafı da aşağı gelecek. Kendi fonlamalarımız aşağı gelirse, biz de memnuniyetle aşağı getiririz. Ama şu anda aşağı gelecek şey görmüyoruz." şeklinde konuştu.
    Adama bak..mevduatlar, fonlamalar vb. aşağı gelecekmişte memnuyetle konut kredilerini indireceklermiş..yok daha neler, serbest piyasada mı yaşıyoruz ya..

3.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Adama bak..mevduatlar, fonlamalar vb. aşağı gelecekmişte memnuyetle konut kredilerini indireceklermiş..yok daha neler, serbest piyasada mı yaşıyoruz ya..
    vatandaş şaşıracak diye haber yapılmıştı http://t24.com.tr/haber/kulis-hukume...siracak,597235
    acaba bu söylenenlerin bu haberle bağlantısı var mı ? fonlama faizi de artsa enflasyonda artsa konut kredisi ve mevduat faizleri düşecek ! gerçekten şaşırdım

Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    vatandaş şaşıracak diye haber yapılmıştı http://t24.com.tr/haber/kulis-hukume...siracak,597235
    acaba bu söylenenlerin bu haberle bağlantısı var mı ? fonlama faizi de artsa enflasyonda artsa konut kredisi ve mevduat faizleri düşecek ! gerçekten şaşırdım
    NŞA mümkunatı yok..tabii özeller için..adam yukarıda benim fonlamam yüksek diyor..nasıl verecek ki düşük faizli konut kredisini..emirle felan olmaz bu işler..adam dükkanı kapatır gider bir süre sonra..

Bırak mevduatı, bir kere globalde faizler artış trendinde..bankaların yurt dışından edindiği kaynaklarında maliyetleri artmakta..MB'sı bile bu duruma adapte olabilmek için GLP'den faizleri 0,75 arttırdı..yetmedi ama böyle giderse daha fazlasına mecbur..
    Olay sadece dövizin yurtiçindeki artışından kaynaklanmıyor..

Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    NŞA mümkunatı yok..tabii özeller için..adam yukarıda benim fonlamam yüksek diyor..nasıl verecek ki düşük faizli konut kredisini..emirle felan olmaz bu işler..adam dükkanı kapatır gider bir süre sonra..

Bırak mevduatı, bir kere globalde faizler artış trendinde..bankaların yurt dışından edindiği kaynaklarında maliyeti artmakta..MB'sı bile bu duruma adapte olabilmek için GLP'den faizleri 0,75 arttırdı..yetmedi ama böyle giderse daha fazlasına mecbur..
    Dolar bu kadar çiktiğina gore merkezde hazinede tl bol olsa gerek bankalara yuzde 5 ten sermaye oranına gore fonlasin olmaz mi[emoji13]

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Tr 2030 %6,93

tr 2040 %7,15
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

7.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku

Bırak mevduatı, bir kere globalde faizler artış trendinde..bankaların yurt dışından edindiği kaynaklarında maliyetleri artmakta..MB'sı bile bu duruma adapte olabilmek için GLP'den faizleri 0,75 arttırdı..yetmedi ama böyle giderse daha fazlasına mecbur..
    Olay sadece dövizin yurtiçinde artışından kaynaklanmıyor..
    Şimdiye kadar bilimsel düşündüm dediğim hiç bir şey tutmadı birazda fantastik düşüneyim diyorum belki ekonomiyi daha iyi anlayabilirim ozaman belki bende bir 10 satarım yetmezse bir 10 daha demeye başlarım yakında

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Dublin/Manchester/Sofia/Galway
    Gönderi
    1,551
    Sert aşağı gelmeli buralardan yoksa 5 olması 5 saat sürebilir.
    Ytd

Sayfa 698/1023 İlkİlk ... 198598648688696697698699700708748798 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •