Bedelsiz bölünme den sonra fiyat. 2 TL den düşük olmaması kuralı vardı.spk ona gore onay veriyordu hala bu kural devam ediyor mu acaba?
Eğer devam ediyor ise sanırım fiyatın 2.52 den düşük olmaması gerekir SPK onayından önce. Bu şekilde düşünmek yanlış mı acaba?
yatırım tavsiyesi değildir.
Kap a bildirimden sonra ne kadar zaman gerekiyor spk onayı için acaba
Yok dostum 60 / 65 kr, arasında güya sürekli takip ediyordum sonra bıraktım , kaç lira edebileceği hakkında bir fikrimiz yok , masa sandalye , 3 tane arabayla , ülkemiizin en yüksek değerli şirketleri arasına girebilmiş hissesi oldu bıstin
beyaz fk mız 500 'ü devirmişti bir ara, insan değil çınar ağacı olacaksınki parası çıksın ,şöyle bir 7 / 8 asır felan yani
cmaş defter değeri şimdilik 10, bir ara 20 de olmuştu sanırım , kaç para edecek bilelim
Son düzenleme : kitapci0; 27-03-2018 saat: 22:57.
bedelsiz sermaye artırımlarını önemsemiyorum , ancak bist önemsiyor , sende önemsiyorsan da ha yüksek bedelsiz potansiyelleri olan kartn , golts, egeen i konya felan alıp bekleyebilirsin , açıklandığı zaman uçurabilirler, ne zaman açıklayacakları belli olmaz
egeen % 8200
kartn % 7700
konya % 5800
% 25 dediğin nedirki YTD
Sayin kitapcı sizin yazdınız hiseler gidecegi yerleri çoktan gitmiş bedelsiz verse ne olurki insanları yakmadan başka . bu hise ucuz diye giryor insanlar.
LG-H635 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[QUOTE=gobek;1934377]Sayin kitapcı sizin yazdınız hiseler gidecegi yerleri çoktan gitmiş bedelsiz verse ne olurki insanları yakmadan başka . bu hise ucuz diye giryor insanlar.
LG-H635 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.[/QUOTE
afyon , aslan , bağfaş, netaş bedelsiz verdikleri zaman neler oldu hatırlarmısınız bilemem hepsi uçmuştu
ben zaten tasvip etmiyorum , bist seviyor , para kazanmak için kullanıyor... ytd
E Ucuz tabi vasat bir futbolcu parası 4 yıl top oynayacak sadece .20mn dolarcık koca fabrika, 5 yılda 1 bir milyar ciroya ulaşacağım diyor( yıllık) , 130.000 metre kare alana kurulu , galiba 1300 kişiye iş aş veriyor , borçsuz harçsız şirket.... ytd
Son düzenleme : kitapci0; 28-03-2018 saat: 01:50.
Yer İmleri