Sayfa 698/821 İlkİlk ... 198598648688696697698699700708748798 ... SonSon
Arama sonucu : 6565 madde; 5,577 - 5,584 arası.

Konu: YKBNK - Yapı ve Kredi Bankası

1.  Alıntı Originally Posted by ademdaa Yazıyı Oku
    Kayıpların fazla olmasını engeller.
    Kazançlara yönelik sağlam bir hamle atılmış olur.
    Bu ve benzeri girişimler olmazsa bu gidişle ortada kaybolacak birşey kalmayacak zaten.

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Şu an bankaları kim topluyosa çoğunluğu eline geçirene kadar beklicez yapıcak bi şey yok.. Belli ki yabancılar kesin çıkış yapıyolar bankalardan.. Her bankanın özelinde kendi hisselerini gizliden topladığını düşünüyorum.. Kesin satıcı varsa onlarda alımı zamana yayarak alabildikleri kadar ucuza almaya bakıyor bence..
    OMAHALI

2.  Alıntı Originally Posted by ademdaa Yazıyı Oku
    e-yatırımcı uygulamasını indirin e devlet şifresi ile hisselerinize blokaj koyun blokaj kaldırma işlemi 10 saniye sürüyor.
    Hesap açıp, blokajı koymam bir dakika sürdü. Bence çok da önemli değil ama bilmiyordum, öğrendim. Teşekkürler...

3. Hisseyi tabii ki Koç topluyordur, her horoz kendi çöplüğünde öter demişler. Koç bunu toplayıp, fiyatı çıkartıp, borsada halka satmaz. Fiyat değerini bulunca blok olarak bir stratejik ortağa/yabancıya satar...

Ama ne takasın, ne kimin topladığının ne yabancının, ne de başka bir şeyin önemi var bu fiyatlardan. 94'de ben Dışbank alırken herkes gülüyordu. FK oranı 1'in altında. Böyle saçmalık olur mu diyorum, bankalar hep öyle diyorlar felan. 2 ay boyunca her gün ufak ufak aldım. 700 Lira ortalama oldu (Milyonlu günler) . Sonra çıkmaya başladı. Çıktıkça ben tuttum. Çok çıktı sat dediler, satmadım. Banka Doğan'a satıldı haberi çıktı. 6 ay sonra 3.450'den sattım. Neden bize söylemedin felan dediler. Eee, ben söyledim, dinleyen olmadı...

Aynı şey olacak demiyorum ama bankalar ucuz. Bu fiyata bedava. Hisse almak hiç aklımda yokken aldım. O kadar ucuz yani...

4. Yapi ve Kredi Bankasi, ilk çeyrek için Cuma günü yayınladığı gelir raporunda, gelirinin analist tahminlerini aştığını ve tahminlerin üzerinde olduğunu belirtti.

Şirket, hisse başına ₺0,17 gelir ile toplam gelirinin ₺16,36B olduğunu belirtirken Investing.com anketlerinde analistler şirketin hisse başına ₺0,11 ve toplam ₺5,41B gelir elde etmesini bekliyorlardı.

Yıl içinde, Yapi ve Kredi Bankasi hisseleri 31% düştü. Hissenin işlem gördüğü BİST 100 endeksi 5% düştü.

5.  Alıntı Originally Posted by ParkAvenue Yazıyı Oku
    Yapi ve Kredi Bankasi, ilk çeyrek için Cuma günü yayınladığı gelir raporunda, gelirinin analist tahminlerini aştığını ve tahminlerin üzerinde olduğunu belirtti.

Şirket, hisse başına ₺0,17 gelir ile toplam gelirinin ₺16,36B olduğunu belirtirken Investing.com anketlerinde analistler şirketin hisse başına ₺0,11 ve toplam ₺5,41B gelir elde etmesini bekliyorlardı.

Yıl içinde, Yapi ve Kredi Bankasi hisseleri 31% düştü. Hissenin işlem gördüğü BİST 100 endeksi 5% düştü.

Bizim borsada kar edenler gitmiyor zaten...Zarar edenler roket gibi zıplıyor...Git de anla!...Yatırım Tavsiyesi Değildir...

6. 100 hafta sonrasina tum planlarim

7.  Alıntı Originally Posted by Chetuo Yazıyı Oku
    10 Yılın ardından ilk defa hisse aldım.
    Temettü düşülünce ortalamam 2.20. Bu fiyatlarda kaldığı sürece ayda 3-5 ekleyeceğim.

Kısa vadede 2.80-3.00 gibi olursa satarım. Uzun vadede alım fırsatı vermeye devam eder ve bu fiyatlardan yaz sonuna kadar alabilirsem o zaman kenara atıp, unutmayı planlıyorum...

Herkese bol kazançlar...
    Dediğim gibi biraz daha aldım 2,12'den. Ortalamam pek değişmedi. Aybaşlarında eklemeye devam edeceğim...

8. Sepet yapın derim beyler..
    OMAHALI

Sayfa 698/821 İlkİlk ... 198598648688696697698699700708748798 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •