Sayfa 698/1008 İlkİlk ... 198598648688696697698699700708748798 ... SonSon
Arama sonucu : 8057 madde; 5,577 - 5,584 arası.

Konu: Vıop LVI

1. Bugün çok fazla air fryer videosu izledim. Akşam üstü içimden bugün çok yedik gibi bir şey geçti. Sonra düşündüm bugün bir şey yememişim.

Şimdi bir şey hazırlamak zor, hazır bir şeyler yiyeceğim.

Rüyada olduğunu düşünsen de karnın acıkıyor, kapıdan esen rüzgar insanı üşütüyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Msgyo topiğine mi geldim.

Ayhan başkan,Bu sezonun yeni yağı 5 lt..1500 tl(bana dünürümden beleş)
    Bakalım bu paylaşımıma ne diyeceksiniz?

3.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bugün çok fazla air fryer videosu izledim. Akşam üstü içimden bugün çok yedik gibi bir şey geçti. Sonra düşündüm bugün bir şey yememişim.

Şimdi bir şey hazırlamak zor, hazır bir şeyler yiyeceğim.

Rüyada olduğunu düşünsen de karnın acıkıyor, kapıdan esen rüzgar insanı üşütüyor.
    Aynı zamanda siz yemek hakkında, bende zeytin yağı hk.da paylaştım.
    Ekmek arasına zeytin yağı sürüp,zeytinin çekirdeğini çıkarıp sıkma yapabilirsiniz.(ben tembelleşince böyle yapıyorum)

4. Bu cihaz en iyisi gibi. Karıştırmaya ve başında durmaya gerek yok gibi.

https://www.youtube.com/watch?v=tEYeOsY2sv8
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bu cihaz en iyisi gibi. Karıştırmaya ve başında durmaya gerek yok gibi.

https://www.youtube.com/watch?v=tEYeOsY2sv8
    Bu cihazlar hayatı 1 nebze kolaylaştırıyor ama temizlenmesi sıkıntılı.
    sn.Ariston tam işlevsel robot çıkıncaya kadar yatılı hizmetçi alın,yemek,bulaşık,çamaşır,yatak,çarşaf.. vs...her işinizi görür.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Kabaca 20-30 büyük oyuncu ve 5 bin kadar kısa vadeli trader fiyatları belirliyor, diğerleri tabelada ne görürse ona razı oluyor diye düşünüyorum.
    zamanında gassaray yöneticisi olan, babadan holdingci, seramik şirketi hulka açık börsada işlem gören, yetkili birine benzeyen mösyö'nün bir gazete röportajında ofisindeki L şeklindeki masasında Matriks data ekranı açıktı... sen koskoca patron olarak insanları sevk ve idare edeceksin patronaj yapacaksın enerjini mesaini düşünmek üzerine harcıyacaksın, ne işin var data ekranıyla neye bakıyorsun ?
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
    o zeytinyağının işe yarar kimyası çok az olur ... kaç kez orda burda şurda yazdım... zeytinyağı özel teneke şişelerde o yoksa küçük koyu şişelerde alınır... zırt pırt aç kapa yapılmaz...
    o zeytinyağını tüketeceğine halis mera hayvanının tereyağını , sadeyağını al ye daha iyi. 5 litrelik zeytinyağı, anca kızartma yapacaksan alınır...
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
    Filistin' de bombadan eli kolu bacağı kopan çocuğun yanına git anlat bakalım, bak aslında biz bilincimizle varız, aslında yoğuz, matriksdeyiz heee... bilincimiz bize bunları yaptırıyor, beden bize ait değil herşey simülasyon... yaa ne kadar basit di mi

Sayfa 698/1008 İlkİlk ... 198598648688696697698699700708748798 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •