Sayfa 698/1005 İlkİlk ... 198598648688696697698699700708748798 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 5,577 - 5,584 arası.

Konu: Viop LXV

1.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Lilak turex. Bu kağıtlarda ne ararsınız ne kazanırsınız. Şurada hem dolar hem tl bazlı desteğine gelmiş TL bazlı tepeden yarı yarıya düşmüş taş gibi evladiyelik kchol var. Kchol e 1.000.000 gözüm kapalı atabilirim. Şu bahsedilen kağıtlara ne kadar atabiliyorsunuz siz?
    Alsat trade amaçlı yapılan işlemler, bu laf bana mı yoksa Ayasofya abiye mi geldi anlamadım en fazla 100bin telelik basabiliyon ama fazla basarsan meletirler.
    Mesela lilak bugün yüzde 8 yabtı, öğle yemeği parası çıkmıştır üstüne de künefe
    Afiyet olsun
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Alsat trade amaçlı yapılan işlemler, bu laf bana mı yoksa Ayasofya abiye mi geldi anlamadım en fazla 100bin telelik basabiliyon ama fazla basarsan meletirler.
    Afiyet olsun
    Laf değil sordum. 100.000 basabiliyorsanız iyi cesaret bence. Ben 10.000 den fazla koymam mesela. Onda da ne kazanacam falan.
    Gece uyutmaz hele böyle taban tavan gidiyorsa. Mesela DERHL 42 lerde falan bir atak yapar gibi oldu ama gel gör bugün 24 .

3. Bisküviden İskender parası çıktı. Bugünlük bu kadar yeter

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bisküviden İskender parası çıktı. Bugünlük bu kadar yeter
    Hemen git iskenderi ye.
    Yoksa soda icersin.
    [emoji3]

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Hemen git iskenderi ye.
    Yoksa soda icersin.
    [emoji3]
    çabuk düşüyon önce tavuk döner
    bir halt olacağı yok.

6.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Hemen git iskenderi ye.
    Yoksa soda icersin.
    [emoji3]
    Bodborusu vekaleti sana mı bıraktı. Bugünlerde keyfim yerinde cigara parası hedefiyle çıkıyoruz İskender emekli yevmiyesi memur yevmiyesi yarım emekli maaşı diye gidiyoruz bakalım.

7.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    çabuk düşüyon önce tavuk döner
    Ayhan başkanım benim ekstreler ile ilgili yorum yapmıyorsun atıyon tutuyon demiyon

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Afiyet olsun
    Aynen dayı, petkim de o kategoride mi

Sayfa 698/1005 İlkİlk ... 198598648688696697698699700708748798 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •