Sayfa 699/748 İlkİlk ... 199599649689697698699700701709 ... SonSon
Arama sonucu : 5978 madde; 5,585 - 5,592 arası.

Konu: NUHCM - Nuh Çimento

Alıntı Originally Posted by canalican Yazıyı Oku
    Sn emre444 çok doğrusunuz bende eski bir egeenciydim. Taki Bi abim beni odaşa bulaştırana kadar o günden sonra iflah olamadım. Resmen dağıldım. Şimdi bütün güzelliklerine rağmen göltaşın 30 dan gelip bunu geçmesi, oyakın performansı karşısında nuhun eziklenmesi dir ağırımıza giden ufak ufak nefes aldırsa bu kadar dertlenmeyeceğiz belkide. ��
    alican bunlar ağır abi çıktı, biz tühsek mi neyapak

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Akinonya Adası Kuzey Şato
    Gönderi
    3,990
     Alıntı Originally Posted by emre444 Yazıyı Oku
    Hocam benim yaşım 54.şimdiki gençleri anlamıyorum.borsayı vur kaç yeri olarak görüyorlar.Sizinle yıllardır burada görüş alışverişinde bulunuyoruz.sizin görüşlerinizi beğeniyorum.piyasayı değerlendirmeniz,senedleri analiz etmeniz,firmaları incemeniz hepsini bu forumda siz dile getirdiniz.bende yılardır nuh çimento taşırım.dediğiniz gibi maliyetim sıfırın altına indi.benim gençlere tavsiyem önünüzde uzun yıllar var.temettü hisselerinden bu nuh olmaz başka olur.düzenli olarak birktirin.benim yaşlara geldiğinizde 2. bir emekliniz olur.rahat edersiniz.yoksa günlük vur kaçlarla bir kazanırsınız bir kaybedersiniz.onuda harcarsınız.yıllar sonra bakarsınız ele elde başbaşta. yat.tavsiyesi olarak vermiyorum nuh harici topladığım senetler egeen/algyo/ereğli senetleridir.burada kimseye akıl vermek haddime değildir.kimseyide küçümsemiyorum.kalın sağlıcakla.

Teşekkürler emre444.

Valla aynı fikirdeyiz.
    Econfin şaka yollu davranmıştır eminim.
    İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.

3. ) aynen galiba bize kaçmak düştü, vınlayak)

saygılar kentuf.yazılarınızı hep dikkatle okumuşumdur.Güler yüzünüz hep gülsün.bol kazançlar.

y.t.d

5. Kağıdın gitmeyişinden şikayetçi olan var ise açsın 2 sene önceki fiyata baksın biri 1 lira biride 2 lira temettüleri düşsün sonra güncel fiyatı ile kaça katlamış görelim[emoji51][emoji3][emoji28].

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    ''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''

açıklanan haberlerle gitmesi lazım artık işnşaat unla değil çimentoyla yapılır

kaldır totonu artık obezler gibisin kımıldayamıyon.

8. Hayırlı uğurlu olsun inşallah

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    ''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''

Sayfa 699/748 İlkİlk ... 199599649689697698699700701709 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •