Sayfa 699/1003 İlkİlk ... 199599649689697698699700701709749799 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 5,585 - 5,592 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

1. NNF -0,39%
    Bist100 -0,27%
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

2.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    NNF -0,39%
    Bist100 -0,27%
    Hocam endeksin gidişatı hakkında yorumunuz var mıdır?

Eski mesajlarınızdan bir süredir hsfy toplamaya ara verdiğinizi hatırlıyorum. Endeks hakkında yorumlarınızı özel değilse okumayı çok isterim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by Delta Heavy Yazıyı Oku
    Hocam endeksin gidişatı hakkında yorumunuz var mıdır?

Eski mesajlarınızdan bir süredir hsfy toplamaya ara verdiğinizi hatırlıyorum. Endeks hakkında yorumlarınızı özel değilse okumayı çok isterim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Ben artık bahara kadar bir- bir buçuk ay ne çok sert ayı piyasası , ne de yükseliş bekliyorum. genelde yılın bu dönemleri yatay geçer, bence yine öyle olacak, olmaya da başladı. Bundan bir sonraki trend ve yön için geniş bantta konsolidasyon, akümülasyon dönemine girdik 1400-1600 arası civarı gibi görünüyor.

Hsyflerim açısından da en mutlu olduğum piyasa böyle zikzaklı yatay piyasalar. Böyle piyasalarda relatiflerim artıyor, iyi fonlar ayrışıyor ufak ufak hep.

Endeksin %0,80- 1' in üstünde eksi yaptığı günlerin ertesi gün hsyf biriktiriyorum. Diğer günler izliyorum. Ama ağırlıklı olarak bu aralar döviz ve faiz bazlı fonlarımı biriktiriyorum.

Selamlar.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

4.  Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    hocam turkiye sirketlerin diyorum aslinda
    tesekkurler
    Mesela okan beyden kriptopara fonu bekliyorum
    Bugün Bloomberg de izledim , Türk şirketleri şu anda kripto para fonu kuramiyormus. Mevzuata aykiriymis

5.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    "Ata Portföy Birinci Değişken Fon (AED) yatırımcıları farklı varlıklardaki getiri fırsatlarından yararlanırken, fonu 1 yıldan fazla elde tuttuklarında %0 stopaj avantajı elde ediyor!"
    "Ata 1. Degisken Fonumuz (AED) %50’nin uzerinde hisse tuttugu icin, bir yildan uzun tutan yatirimcilar icin stopaj %10’dan sifir’a duser. "

https://twitter.com/AtaPortfoy/statu...57339019218945
    Bu bilgi tcd icin gecerli mi? Ben ilk defa degisken fonda 1 yil ustu tutanlar icin 0 stopaj duyuyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by manevracı Yazıyı Oku
    Bu bilgi tcd icin gecerli mi? Ben ilk defa degisken fonda 1 yil ustu tutanlar icin 0 stopaj duyuyorum.
    Tcd de geçerli değil. Fon ilk kurulurken her zaman yüzde 50 nin uzeinde hisse tutacağım diyen fonlarda sıfır

7.  Alıntı Originally Posted by manevracı Yazıyı Oku
    TCD için geçersiz.

İzahnamesinde bu durum taahhütlü olduğu icin bu durum geçerli.

8. piiii

mac -0.98%

Sayfa 699/1003 İlkİlk ... 199599649689697698699700701709749799 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •