NNF -0,39%
Bist100 -0,27%
NNF -0,39%
Bist100 -0,27%
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Ben artık bahara kadar bir- bir buçuk ay ne çok sert ayı piyasası , ne de yükseliş bekliyorum. genelde yılın bu dönemleri yatay geçer, bence yine öyle olacak, olmaya da başladı. Bundan bir sonraki trend ve yön için geniş bantta konsolidasyon, akümülasyon dönemine girdik 1400-1600 arası civarı gibi görünüyor.
Hsyflerim açısından da en mutlu olduğum piyasa böyle zikzaklı yatay piyasalar. Böyle piyasalarda relatiflerim artıyor, iyi fonlar ayrışıyor ufak ufak hep.
Endeksin %0,80- 1' in üstünde eksi yaptığı günlerin ertesi gün hsyf biriktiriyorum. Diğer günler izliyorum. Ama ağırlıklı olarak bu aralar döviz ve faiz bazlı fonlarımı biriktiriyorum.
Selamlar.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
piiii
mac -0.98%
Yer İmleri