Sayfa 7/639 İlkİlk ... 567891757107507 ... SonSon
Arama sonucu : 5110 madde; 49 - 56 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1.  Alıntı Originally Posted by secretboyinplay Yazıyı Oku
    Hala umutlu olduğum için bazen kendimi aptal gibi hissetsem de şimdilik beklemekten başka yapacak bir şey yok.
    Tam beni tarif etmişsin. Hem umutlu hem de aptallık gibi hissediyorum...

İşler beklediğimiz gibi gitmezse en güzeli ortak hareket etmek

2. Peki bu hissede spek ne yapar maliyeti nedir. Biriktirdiği lotları kime kaçtan satacak???

Bu adam da bir şekilde kazanmak isteyecek. Teknik yeterince hazır 200 günlük ortalama bile 40 altına inmiş. Şirketin piyasa değeri yerlerde. % 65 patronda bir de bu yönleri ile bakınca ben kendi adıma hareket olacak diye bekliyorum...

Yazdıklarım tamamen beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir

3.  Alıntı Originally Posted by Uhacettepe79 Yazıyı Oku
    Peki bu hissede spek ne yapar maliyeti nedir. Biriktirdiği lotları kime kaçtan satacak???

Bu adam da bir şekilde kazanmak isteyecek. Teknik yeterince hazır 200 günlük ortalama bile 40 altına inmiş. Şirketin piyasa değeri yerlerde. % 65 patronda bir de bu yönleri ile bakınca ben kendi adıma hareket olacak diye bekliyorum...

%90 ve fazlası halka açıklığı olan şirketlerde genelde alevere dalevere yapılıp, içi boşaltılıp tahtası kapanır yada faaliyetsiz bırakılana kadar sömürüldükten sonra birçok gelişmeden yatırımcının haberi olurken akpaz da hala faaliyetinin devam etmesi ve halka açıklığı %50 nin altında olmasından dolayı dönmesi daha kuvvetli beklentimi korumakla beraber bende hala umutluyum bilmiyorum yanılıyor muyum yoksa umut ky ekmeği mi ?

4. 1 marta kitlendik ya umut vaat eden bir finansal yapı özellikle doruk gıda alacağı ile ilgili mantıklı bir izahat ya da mahkeme süreci bunun ortası yok. 18 ay oldu ve o günden bu yana çok gelişme var hisseye yansımadı...

Ne zaman şirketi arasam güzel şeyler söyleniyor gözaltı pazarından çıkmak için başvuru yapacağız yakın zamanda deniliyor...

Doruk gıda alacağı ile ilgili maddi duran mal alımı gayrimenkul ile çözülmesi için çalışma var deniliyor

Karlılığı yüksek iş anlaşmaları için çalışılıyor deniliyor...

İcraat???

Mart ilk hafta tekrar arayacağım özellikle bilanço fos çıkarsa kibar konuşmak rafa kalkacak benim için...

Seddülbahir hocamızın hazırlayacağı örnek belge ile dava süreci başlar artık...

İnşallah dava sürecine gerek kalmadan hisse 2015 temmuz fiyatlarına yol almaya başlar...

5.  Alıntı Originally Posted by Uhacettepe79 Yazıyı Oku
    1 marta kitlendik ya umut vaat eden bir finansal yapı özellikle doruk gıda alacağı ile ilgili mantıklı bir izahat ya da mahkeme süreci bunun ortası yok. 18 ay oldu ve o günden bu yana çok gelişme var hisseye yansımadı...

Ne zaman şirketi arasam güzel şeyler söyleniyor gözaltı pazarından çıkmak için başvuru yapacağız yakın zamanda deniliyor...

Doruk gıda alacağı ile ilgili maddi duran mal alımı gayrimenkul ile çözülmesi için çalışma var deniliyor

Karlılığı yüksek iş anlaşmaları için çalışılıyor deniliyor...

İcraat???

Mart ilk hafta tekrar arayacağım özellikle bilanço fos çıkarsa kibar konuşmak rafa kalkacak benim için...

Seddülbahir hocamızın hazırlayacağı örnek belge ile dava süreci başlar artık...

İnşallah dava sürecine gerek kalmadan hisse 2015 temmuz fiyatlarına yol almaya başlar...

valla umut bey benim pek ümidim kalmadı.
    ama 1 martı madem bekleyelim deniliyor ben de beklerim..
    ama ondan sonra da herhangi bir olumlu gelişme olmazsa hepimiz artık laf üretmeyi bırakıp icraata geçmeliyiz. yoksa hiç gezmeyelim ortalıkta..en azından ailemiz ve çocuklarımıza karşı bunu yapmalıyız....

6.  Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    valla umut bey benim pek ümidim kalmadı.
    ama 1 martı madem bekleyelim deniliyor ben de beklerim..
    ama ondan sonra da herhangi bir olumlu gelişme olmazsa hepimiz artık laf üretmeyi bırakıp icraata geçmeliyiz. yoksa hiç gezmeyelim ortalıkta..en azından ailemiz ve çocuklarımıza karşı bunu yapmalıyız....
    Evet altını çizelim;1 Mart'ta gelecek dipnotlar/faaliyet raporu fiyasko çıkarsa,artık bu şirketten zerre hayır gelmeyecektir.

O noktadan sonra kademe,temel,teknik analizle uğraşmak vakit israfıdır.

Son derece net.Neden?El-Cevap:

-----

Şirketin haziran dipnotlarında yer alan hedefleri (Bölüm 2.1):

"Şirket yönetimi hazırlanmış 6 yıllık iş planı doğrultusunda,2016 yılının ikinci yarısından itibaren ana müşterilerinden sağlanan satış gelirlerini,hacim artışlarından kaynaklanan ciro artışları ile artırmayı planlamakta"

"2016 yılının ikinci yarısında ağırlık verilecek bakliyat ürünleri satışları ile satış gelirlerini artırmayı hedeflemektedir"

İşletmenin sürekliliği varsayımı altındaki ifadeler...Şimdi PWC'nin sorması lazım,"senin hedeflere ne oldu?" diye ve somut-elle tutulur izahatlar istemesi lazım.

2016 fos çıktı.2017-18 hedefleri de şu şekilde:

"2017 yılında %18'lik,2018 yılı ve takip eden yıllarda %15'lik hasılat artışları hedeflemektedir"

Koçum benim,hedeflerin de maşallahı var.Sen stabil kal,biz hepimiz razıyız.Daha ilk aydan satışlar çuvallamış...

7. Arkadaslar hayırlı günler vay be aylarca bekledim bu hissede 1 tl maliyet ile 0.51 den zor çıkmıştım hala düşürüyor kendini bilmezler yazik

8.  Alıntı Originally Posted by seddülbahir Yazıyı Oku
    Evet altını çizelim;1 Mart'ta gelecek dipnotlar/faaliyet raporu fiyasko çıkarsa,artık bu şirketten zerre hayır gelmeyecektir.

O noktadan sonra kademe,temel,teknik analizle uğraşmak vakit israfıdır.

Son derece net.Neden?El-Cevap:

-----

Şirketin haziran dipnotlarında yer alan hedefleri (Bölüm 2.1):

"Şirket yönetimi hazırlanmış 6 yıllık iş planı doğrultusunda,2016 yılının ikinci yarısından itibaren ana müşterilerinden sağlanan satış gelirlerini,hacim artışlarından kaynaklanan ciro artışları ile artırmayı planlamakta"

"2016 yılının ikinci yarısında ağırlık verilecek bakliyat ürünleri satışları ile satış gelirlerini artırmayı hedeflemektedir"

İşletmenin sürekliliği varsayımı altındaki ifadeler...Şimdi PWC'nin sorması lazım,"senin hedeflere ne oldu?" diye ve somut-elle tutulur izahatlar istemesi lazım.

2016 fos çıktı.2017-18 hedefleri de şu şekilde:

"2017 yılında %18'lik,2018 yılı ve takip eden yıllarda %15'lik hasılat artışları hedeflemektedir"

Koçum benim,hedeflerin de maşallahı var.Sen stabil kal,biz hepimiz razıyız.Daha ilk aydan satışlar çuvallamış...
    umut bey allah aşkına şu yazdıklarımda haksız mıyım..
    bu spk da bir o kadar kusurlu bence...

-şirket umursamaz tavır içinde...
    - yetkili kurumlarda hiç hesap sormuyor..
    - denemez mi bu şirkete garanti yatırıma verdiğin yetki ne oldu..açıklama yap..
    - ya da denemez mi spk tarafından şu tarihe kadar genel kurulda aldığın hisse geri alım programını uygulamak zorundasın..
    - veya spk diyemez mi ki arkadaş sen doruktaki alacağını şu tarihe kadar tahsil et..veya elle tutulur ,teminata dayalı bir program açıkla..
    böyle sermaye piyasası mı olur..bu şekilde mi insanlar tasarruflarını borsada değerlendirir...
    öncelikle yetkili kurumlar biz küçük yatırımcının hakkın korumalı bu tip kötü niyetli yönetim tarzına müsaade etmemelidir..
    yoksa onlar da idari anlamda şikayete konu olabilirler....

Sayfa 7/639 İlkİlk ... 567891757107507 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •