Sayfa 7/571 İlkİlk ... 567891757107507 ... SonSon
Arama sonucu : 4561 madde; 49 - 56 arası.

Konu: TLMAN - Trabzon Liman İşletmeciliği A.Ş.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    1,443
    Ayrıca biz grup olarak 10 gün boyunca, halka arzdan elde edilecek 97 milyon liranın 3'te 2'sine tekabül eden günlük 420 bin hisse için 15,5 lira üzerinden günlük alım emri vererek değer kaybına karşı tedbir alacağız. Böylece hisselerimizin arkasında olduğumuzu göstereceğiz."

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    1,443
    Albayrak Grubu CEO'su Bolat, "Trabzon Liman İşletmeciliği AŞ'nin halka arzı 2018'in ilk halka arzı olacak ve liman hizmetleri alanında türünün ilki olacak." dedi.

3.  Alıntı Originally Posted by ayıboğa Yazıyı Oku
    Albayrak Grubu CEO'su Bolat, "Trabzon Liman İşletmeciliği AŞ'nin halka arzı 2018'in ilk halka arzı olacak ve liman hizmetleri alanında türünün ilki olacak." dedi.
    Albayrak CEO su yanlış biliyor 2018 ilk halka arzı SAFKAR oldu 🤣🤣

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by ideaid Yazıyı Oku
    vakıfbankta yatırım hesabım var, trabzon limanı arzına katılabilir miyim acaba. yoksa sadece denizbank üzerinden mi başvurulabiliyor.
    bu başvuru perşembe-cuma günlerinde mi yapılabilecek. 10 gün de borsada talepte bulunabilinecek diyor, o on günlük sürede de alım yapabilir miyim. o on günlük süreçte alırsam da halka arzda almış sayılır mıyım.
    İnternet bankacılığına girip hisse senetlerim menüsünden halka arza basıp kesin talep ile alacağınız en az ve en çok lotları yazarak nakit ya da hesaptan ödeyerek girebilirsiniz..Allah utandırmasın ben talep ettim

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by sekko Yazıyı Oku
    Bilgi doğruysa birkaç seans yukarı gidebilir.zira halka arz büyüklüğü 97.650.000 TL

sanırım gizli bir bilgi olmasa gerek , arza talep alan kurumdayım ben. arz talep edenlerede ne kadar talep oldugunu bahsedebiliyoruz. isim vermim dedim ama yinede.
    bu arada her 50 lota 1 lot hediye gelmiyor , o konu net olsun . yani %2 gibi bir kazanç var algısı oluşmuş.
    50 lot ve üzeri talepte bulunan herkese 1 lot hediye var.
    yani 50 lot alanda , 4000 lot alanda 1 lot hediyeleniyor.
    inşallah iyi olur . ben 700 lot talep girdim eşime . kendimde borsada boşa çıktım.. 1000 lot falanda girebilirim .
    3,5 yıl önceki anaparam hala %9 geride borsada inşallah burdan bişiler kalır .

Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    İnternet bankacılığına girip hisse senetlerim menüsünden halka arza basıp kesin talep ile alacağınız en az ve en çok lotları yazarak nakit ya da hesaptan ödeyerek girebilirsiniz..Allah utandırmasın ben talep ettim

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Arkadaşım şu an için nakitim yok.talepte bulunabilir miyim..başka hisse satarak yani...bilgin var mı acaba...
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

7.  Alıntı Originally Posted by gunaysson Yazıyı Oku
    sanırım gizli bir bilgi olmasa gerek , arza talep alan kurumdayım ben. arz talep edenlerede ne kadar talep oldugunu bahsedebiliyoruz. isim vermim dedim ama yinede.
    bu arada her 50 lota 1 lot hediye gelmiyor , o konu net olsun . yani %2 gibi bir kazanç var algısı oluşmuş.
    50 lot ve üzeri talepte bulunan herkese 1 lot hediye var.
    yani 50 lot alanda , 4000 lot alanda 1 lot hediyeleniyor.
    inşallah iyi olur . ben 700 lot talep girdim eşime . kendimde borsada boşa çıktım.. 1000 lot falanda girebilirim .
    3,5 yıl önceki anaparam hala %9 geride borsada inşallah burdan bişiler kalır .
    Halka arzdan alıp 1 ay satmazsan %2 bonusu var dostum

Borsa da ikinci şirketleri olacakmış.birinci şirketi olan tümosan geçmişte nasıl bir arz olayı yaşamıştı acaba bilen var mı..çok şüpheliyim hisse için ,pahalı gibi..ama 3-5 bin liralık alabilirim...eğer nakit diye tutturmazlarsa tabii...safkr ye katıldım,ondan iyi kar yaptım ama...bakalım hayırlısı...
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

Sayfa 7/571 İlkİlk ... 567891757107507 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •