Ben şahsen inanmıyorum... başka bi forumda izlenme sayısını artırıp ky çekmeye çalışıyorlar... bu yollar bayatladı.... yorumlarda da kap da olmayan hayali şeylerden bahsediyorlar... yinede sizler bilirsiniz arkadaşlar... ytd...
Ben şahsen inanmıyorum... başka bi forumda izlenme sayısını artırıp ky çekmeye çalışıyorlar... bu yollar bayatladı.... yorumlarda da kap da olmayan hayali şeylerden bahsediyorlar... yinede sizler bilirsiniz arkadaşlar... ytd...
Bu tezinize katılıyorum. Özellikle o form sitesinde birileri bir hissede pozisyon aldıysa o sitedeki izleyici sayısında patlama olmuş gibi gösterip önce milletin dikkatini hisseye çekiyorlar. Ardından hissede sert hareketlerle hisseye ilgi gösterenlere malı yıkıp ertesi gün bir bakıyorsunuz sayfada kimse kalmamış.
Rıza baba kapa mapa bakmaz sazı eline aldımı uçucurur gider..Cemaşta ben bizzat yaşadım.Aslında nibaş içlerindeki en ucuz ve operasyon görmemiş hisse.İnşaat sektörü aldı başını gitti ve Nibaş henüz çıkışını yapmadı. Kimse neyin ne zaman nasıl olacağını bilemez Rıza baba hariç.
Neden yükseldi .?
Sent from my M1453 using hisse.net mobile app
Mal bırak madı emice rahat 1 tl gotürür çok sağlam duruyor derınliğınde
Bi derinlik alabilir miyiz
Sent from my M1453 using hisse.net mobile app
89 da 160 bın var diğer kademeler boş 20 bin 60 bin felan ama dolu dolu çikiyor dıger çikişlara benzemıyor
Devreyi kestiler 84 de ne çok bilen var şu forumda.
Yer İmleri