Sayfa 7/53 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon
Arama sonucu : 424 madde; 49 - 56 arası.

Konu: IZINV - Iz Yatirim Holding Anonim Şirketi

1.  Alıntı Originally Posted by emekli2 Yazıyı Oku
    iztara 250.000 baglayan zaten o parayı çöpe atmış demektir. piyasada 3,3 milyon lot var iken neredeyse 2 günde bu kadar işlem yapıyorsa o tahta o tahtaya yaklaşmayacaksın. çünkü o hissenin yatırımcıı yoktur. al papazı ver kızı yani kumar oynanıyordur.eger kumar zevki tatmak istiyorsan maksimum 2000lot ya da 4000 tl böyle hisselerdekullanırsın.maksat kumar ve heyecan. yoksa böyle hisselerde kimse para kazanmaz eger kazanmışsa tamamen tesadüftür
    Çok doğru yorum olmuş,bu tür hisselerde 3-5 bin lotu ky alsın tahtacı anında başar bugünde kesin öyle olmuştur ky hisse gidiyor diye 85 üzeri almıştır tahtacı anında 81 e bastı adamlar lot hesabı yapıyor
    Borsada dip yoktur önce bunu anlamak gerek

2. çok sokoko oldu sankim

3. Ben geldim.bana hoş geldin hareketi çekti eski aşkım.ama bilmiyor ki ben YAPRAKLARI büyütüp,hasadı topladım da geldim.bakayım bana ne kadar baskı kurabilecek yada baskı kuruyorum diye, ne kadar büyük baş ( mal ) kaptıracak göreceğiz.6 aylık bilançoya kadar devam, çalışınca oluyor.

General Mobile 4G Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Yapraklari erken kesmissin daha hasat ayi degildi bence.

MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by ozmen Yazıyı Oku
    Yapraklari erken kesmissin daha hasat ayi degildi bence.

MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Yapraklar 20 günde % 50 büyüdü daha ne olsun. Bana yeter.ben asansörden yukarıda iner,aşağıda binerim.

6. Burada spekle savaş yapıyorum.bakalım kim kazançlı çıkacak bu savaştan.6 aylık bilanço ya kadar savaş devam edecek.

7. Bu gün şanslı gunumdeyim .vergi dairesine 3 aylık bilanço göndermiş.birazcık para kazanmışlar.

8. 449.000 TL
    SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 7/53 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •