Bakalım ayın 11 indeki genel kuruldan kayda değer bir gelişme çıkacakmı....rastgele
Bakalım ayın 11 indeki genel kuruldan kayda değer bir gelişme çıkacakmı....rastgele
GİMSAN GEDİZ İPLİK VE MENS.SAN. A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN09/05/2022 TARİHLİ
OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET
Şirketimizin 15/03/2022 tarihinde toplantı nisabının sağlanamaması nedeni ile ertelen Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı, aynı gündem ile toplantı nisabı aranmaksızın, 09/05/2022 tarihi Pazartesi günü Saat:13.00 da “Altındağ Mah .Yüzüncü Yıl bulv. 168.sok. Pınar apt no:11/1-2(İnan av Bürosu)Muratpaşa - Antalya” ( Tel: 0242 242 61 15) adresinde yapılacaktır.
09/05/2022 TARİHLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISININ GÜNDEMİ
KURUL TOPLANTISININ GÜNDEMİ
Açılış ve Başkanlık Divanı seçimi,
Genel Kurul Toplantı tutanağını imzalamak üzere Başkanlık Divanı’na yetki verilmesi.
Yönetim Kurulu Üyelerinin seçimi ve süresinin belirlenmesi
TTK ve SPK düzenlemeleri gereğince Yönetim Kurulu tarafından Şirketimizin 2021 yılına ait bağımsız denetim faaliyetlerini yerine getirmek için ilk Genel Kurulun onayına sunulmak üzere seçilen Bağımsız Denetleme Kuruluşu’nun onaylanması hususunun müzakeresi,
Dilekler ve kapanış
Dahha terkedemedim.
Ama Herşey hazır bi habere bakar...
Borsa heryerde aynı örnek dow jones un 6900-36000 hareketi tesla apple amazon microsoft alphabet facebook gerisi hikaye aynı.
Gördüğüm şu
Amerika’da Adamlar kaatları kakalamışlar ve kriptoda serwis yapıyorlar
Beklenen habere bişiy kalmadı die düşünüyorum...
Bana Sicilya adası yakışır
Takas yapacas al gülüm ver gülüm
ATAC BAU UND INDUSTRIE GMBH, LANGENFELD (RHEINLAND)✝︎
Halil Ataman almanyada bizden çaldıklarıyla devam ediyor hayatına....vakti zamanında gimsan gediz ipliği gayri hukuki müteselsil kefil göstererek gayrimenkullerini gasp etmişti. Bakalım spk arsalarla ilgili ne karar verecek ve gimsan mağdurlarının zararlarını mahsup edecekmi!? Belki biraz hayal ama.....
Yer İmleri