Sayfa 7/955 İlkİlk ... 567891757107507 ... SonSon
Arama sonucu : 7990 madde; 49 - 56 arası.

Konu: Viop - XXI

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by metalurjist_88 Yazıyı Oku
    1810 usd wolfe hedefi var. 1762 dan 4.dalgada longladım bugün

1795 ten longları kapattım. reverse short için 1800-1810 aralığını bekleyeceğim. Wolfe gereği kanalın üstüne çıkması gerekli, ne kadar çıkacağı belli olmaz ama 1810 dan shortlamayı düşünüyorum.hedefim 1770 olacak.

2.  Alıntı Originally Posted by metalurjist_88 Yazıyı Oku

1795 ten longları kapattım. reverse short için 1800-1810 aralığını bekleyeceğim. Wolfe gereği kanalın üstüne çıkması gerekli, ne kadar çıkacağı belli olmaz ama 1810 dan shortlamayı düşünüyorum.hedefim 1770 olacak.
    1803 spot, 1811 vadelide ilk parti shortladım. her 5 usd de shorta ilave yaparım. tahminim en fazla 3 kademe satış yapabilirim.

amerika yarın kapalı mı?
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4. mor bulutlar dolanıyor ...

Elliot
    Kitle psikolojisi üstüne kurulu.
    Macd ve rsi ise doğada geçerli kanun.

6. Arkadaşlar kimseyi etkilemek istemem ama short açan varsa mutlaka stop koysun yarın çok sağlam bir kuş uçuşu görebiliriz. Borsada çok eski sayılmam ama bu hareketi belki on defa gördüm. Kuşlarımız uçmaya hazır hale gelmiş gibi görünüyor. Ne zaman olacak bilmiyorum ama çok sürmeyecek sanki. Shortçular mutlaka stop koysun.

Alıntı Originally Posted by mühendisyatırımcı Yazıyı Oku
    Arkadaşlar kimseyi etkilemek istemem ama short açan varsa mutlaka stop koysun yarın çok sağlam bir kuş uçuşu görebiliriz. Borsada çok eski sayılmam ama bu hareketi belki on defa gördüm. Kuşlarımız uçmaya hazır hale gelmiş gibi görünüyor. Ne zaman olacak bilmiyorum ama çok sürmeyecek sanki. Shortçular mutlaka stop koysun.
    Yarın fiçırlar yeşil olursa 120 bin olası gibi duruyor.
    Haklı olabilirsin yani.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by mühendisyatırımcı Yazıyı Oku
    Arkadaşlar kimseyi etkilemek istemem ama short açan varsa mutlaka stop koysun yarın çok sağlam bir kuş uçuşu görebiliriz. Borsada çok eski sayılmam ama bu hareketi belki on defa gördüm. Kuşlarımız uçmaya hazır hale gelmiş gibi görünüyor. Ne zaman olacak bilmiyorum ama çok sürmeyecek sanki. Shortçular mutlaka stop koysun.
    Size anlatmaya çalıştığım işte buydu. İnşallah kimse fazla zarar etmemiştir.

Sayfa 7/955 İlkİlk ... 567891757107507 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •