Artan

44,72 9.99 11:13
14.980,00 9.99 11:13
159,70 9.99 11:13
3,99 9.92 11:13
34,54 7.94 11:14
Artan Hisseler

Azalan

13,18 -9.97 11:13
90,75 -7.87 11:14
3,38 -6.63 11:14
153,10 -6.53 11:14
29,00 -6.33 11:14
Azalan Hisseler

İşlem

2.819.460.203,28 11:14
2.178.744.498,25 11:14
2.154.430.869,96 11:14
2.027.939.685,54 11:14
1.869.806.557,01 11:14
Tüm Hisseler
Sayfa 7/90 İlkİlk ... 567891757 ... SonSon
Arama sonucu : 725 madde; 49 - 56 arası.

Konu: AYDEM - Aydem Yenilenebilir Enerji A.Ş

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Bu borçluluk ve zarar ile nasıl halka arz müsadesi almış bilemiyorum. Halka arz ile gelen paranın tamamıyla borç kapatacak desek belki son çıkışı derdik firmanın. Ürkütücü bir arz. Bir de oransal katılım olması daha da ürkütücü.
    Şahsen ben katılmayacağım.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

2. amma analiz kasmışsınız ya gir ve al 7-8 tavanını çık. halka arza girince nikah kıymıyoruz ya. şirket batak olsun isterse çok da tın. tavanlarımı alır çıkarım. neyse ne kadar az kişi girerse o kadar lot düşer daha iyi

3.  Alıntı Originally Posted by tele vole Yazıyı Oku
    amma analiz kasmışsınız ya gir ve al 7-8 tavanını çık. halka arza girince nikah kıymıyoruz ya. şirket batak olsun isterse çok da tın. tavanlarımı alır çıkarım. neyse ne kadar az kişi girerse o kadar lot düşer daha iyi
    İyi güzel de papaz her zaman pilav yemez, 100 bin teminat gösterdin, nasılsa az gelir diye. Sonra hepsi geldi. Hiç aklında yokken girdin mi içeri. İlk açılış günü de robotlar sana hiç fırsat vermeden tabana yapıştı mı? Buyur bir de böyle bak. İmkansız mı? Pekala mümkün...

iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by Hmzuzuncu58 Yazıyı Oku
    İyi güzel de papaz her zaman pilav yemez, 100 bin teminat gösterdin, nasılsa az gelir diye. Sonra hepsi geldi. Hiç aklında yokken girdin mi içeri. İlk açılış günü de robotlar sana hiç fırsat vermeden tabana yapıştı mı? Buyur bir de böyle bak. İmkansız mı? Pekala mümkün...

iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Girmeyin o zaman guzel kardesim... girene de mani olmayin. Insanlarin paralarina ortak misiniz?

SM-N980F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Yazdığım hiçbir şeyi önemseyip dikkate almayın. Kafam iyidir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyanın merkezi İstanbul
    Gönderi
    1,832
    Bu şirketin normalde ilk günden tavan olsa bile tabana oturmasına şaşırmam..Acaba dedim şirketin bilançolarına yanlış mı baktım diye terkrar baktım. Olacak gibi değil..Alacak olanlar iyi düşünmeli kanaatimce..Bunun yerine Galata wind daha mantıklı mesela..

6.  Alıntı Originally Posted by cennetyolu Yazıyı Oku
    Bu şirketin normalde ilk günden tavan olsa bile tabana oturmasına şaşırmam..Acaba dedim şirketin bilançolarına yanlış mı baktım diye terkrar baktım. Olacak gibi değil..Alacak olanlar iyi düşünmeli kanaatimce..Bunun yerine Galata wind daha mantıklı mesela..
    asla öyle bir şey olamaz bu yatırımcı profili varken. felaket tellalığı yapmaya gerek yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    1,832
     Alıntı Originally Posted by tele vole Yazıyı Oku
    asla öyle bir şey olamaz bu yatırımcı profili varken. felaket tellalığı yapmaya gerek yok.
    kimsenin felaket tellalligi yaptigi yok. bilancolar ve sirketin mali durumu ortada. biraz analiz edin ondan sonra yazin. Siz sirketin borclarina ve son 3 yil neden ust uste zarar acikladigina ve neden diger halka arzlardan farkli olarak 4 gun mallarini satisa sunduguna ve neden oransali sectigine kafa yorun bence!!
    Arzuma girmemistim ve buna da girmeyecegim. girenlerin yolu açik şansi bol olsun.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    1,832
     Alıntı Originally Posted by cennetyolu Yazıyı Oku
    kimsenin felaket tellalligi yaptigi yok. bilancolar ve sirketin mali durumu ortada. biraz analiz edin ondan sonra yazin. Siz sirketin borclarina ve son 3 yil neden ust uste zarar acikladigina ve neden diger halka arzlardan farkli olarak 4 gun mallarini satisa sunduguna ve neden oransali sectigine kafa yorun bence!!
    Arzuma girmemistim ve buna da girmeyecegim. girenlerin yolu açik şansi bol olsun.
    Aydem enerji, Maalesef daha ilk günden %7 eksi yaparak başladı. Sonuç benim açımdan hiç şaşırtıcı değil. Ancak bu nasıl oldu diye şaşıranlar olmuştur..Burada bilançoları inceleyip gerçekleri yazanları sürekli eleştirenler umarım durumu şimdi daha iyi anlamışlardır.

Ayrıca kamuya açıklanmamış bile olsa kurumsala iskontolu yani indirimli fiyattan satış yapılmışsa çok yazık yapmışlardır.
    İncelerler mi ? -hiç sanmıyorum.

SPK nın özsermayesi negatif olan zararda olan şirketlerin halka arz edilmesine nasıl onay verdiğini hala anlayamıyorum..
    Son düzenleme : cennetyolu; 29-04-2021 saat: 23:22.

Sayfa 7/90 İlkİlk ... 567891757 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •