Benden bu kadar
hisseye nikah kıydım.
Benden bu kadar
hisseye nikah kıydım.
Cıty
takas da
% 50 yi devirdi.
Manyaktır zeka özürlüdür öylesine alıyor işte.
2020 deki uçuk kaçık kazançları, her elinizi attığınızda giden hisselerin varlığını unutun.
Son düzenleme : koçari; 01-07-2021 saat: 14:01.
https://uzmanpara.milliyet.com.tr/hi...-analiz/TTRAK/
ema ile sma'nın üzerine atmakta zorlanacaktır
sabır gerek.
KOÇ HOLDİNG A.Ş. *** KCHOL *** Payların Geri Alınmasına İlişkin Bildirim
Pay Geri Alım İşlemlerinin Başlatılması
Ek Açıklamalar
Şirketimiz Yönetim Kurulu tarafından, gelişen piyasa ve pazar koşulları ile küresel ölçekte yaşanan
ekonomikgelişmelerin faaliyet gösterdiğimiz sektörlere ve Türkiye sermaye piyasalarına yansımalarının bir sonucu
olarakKoç Holding A.Şâ€™nin Borsa İstanbul’da oluşan değerinin ve mevcut net aktif değer iskontosunun, şirketin gerçek
performansınıyansıtmadığı düşünülmekte olup, sağlıklı fiyat oluşumuna katkıda bulunmak amacıyla'Türk Ticaret
Kanunu’nun379’uncu maddesi, Sermaye Piyasası Kanunu’nun 22’inci maddesi ve Sermaye Piyasası Kurulu’nun II-22.1 Geri
AlınanPaylar Tebliği ile Sermaye Piyasası Kurulu'nun 21.07.2016, 25.07.2016 ve 23.03.2020 tarihli duyuruları
çerçevesinde'a)Esas sözleşmenin 10’uncu maddesi kapsamında Şirket paylarının Borsa'dan geri alım işlemlerinin
başlatılmasına,b)Geri alıma konu edilebilecek azami pay adedinin 35.000.000 TL nominal değerde 3.500.000.000 adet
olarakbelirlenmesine,c) Geri alım için ayrılacak fonun, Şirket’in mevcut kaynaklarından karşılanmak üzere, en fazla
700.000.000TL olarak belirlenmesine,d) Yönetim Kurulu kararı ile yürütülecek geri alım işleminin, yapılacak ilk genel
kurultoplantısı gündemine alınarak, genel kurulda pay sahiplerinin bilgisine ve onayına sunulmasına,Karar
verilmiştir.İşbuaçıklamamızın İngilizce çevirisi ekte yer almakta olup, açıklama metinlerinde herhangi bir farklılık
olmasıdurumunda, Türkçe açıklama esas kabul edilecektir.
- Arçelik (ARCLK): Şirket paylarının %10’unun geri alınmasına ve 67.572.820 adet
pay için 2,4 milyar TL kaynak ayrılmasına karar verildi.
Şirket tarafından Hitachi Home Appliances Netherland şirketinin %60 payının satın
alınmasına ilişkin hisse satın alma Sözleşmesi'nde belirtilen ön şartların önemli
bir kısmının tamamlandığı açıklandı.
- Bera Holding (BERA): Şirket iştiraki Konya Kağıt'ın halka arzı kapsamında Borsa
ve SPK'ya başvuru yapıldığı açıklandı. Manas Enerji 'nin, Escar’ın, Kartal Yenilenebilir
Enerji’nin halka arzı SPK tarafından onaylandı.
- Rhea Girişim (RHEAG): ERIH Enerji'nin sermayesine %25 oranında 5,1 milyon TL tutarla
bedelli sermaye artışı yolu ile iştirak edilmesine karar verildiği açıklandı.
- Olmuksan (OLMK): Mondi tarafından, Şirket'in diğer ortaklarına ait payları satın
almak üzere zorunlu pay alım teklifinde 7,7003 TL fiyat ile SPK tarafından onaylandığı
açıklandı.
- Koç Holding (KCHOL): Şirket paylarının geri alınmasına ve 35.000.000 adet pay
için 700 milyon TL kaynak ayrılmasına karar verildi.
- Meditera (MEDTR):- Şirket payları bugün Borsa'da işlem görmeye başlayacak.
- Jantsa (JANTS): 50 milyon TL tutarında teşvik belgesi kapsamında yeni üretim hattı
yatırımı yapılmasına, bu hattın 2022 yılı içinde tamamlanarak devreye alınmasına
karar verildiği açıklandı.
arçelik
bu haberde bile tavan olamıyorsa zirvesini yakın gelecekte geçemez diye düşünüyorum.
Yer İmleri