Sayfa 7/426 İlkİlk ... 567891757107 ... SonSon
Arama sonucu : 3401 madde; 49 - 56 arası.

Konu: GSDHO - GSD Holding

1.  Alıntı Originally Posted by Shiva Yazıyı Oku
    Kime bu laf?
    Serhateco,hkm... Siz gayet saygılı bir şekilde karşı görüş belirttiğiniz için üstünüze alinmayin...

Saygısız olarak nitelenen ne yazmışız anliyamadim.yazdigimiz şu yaklaşık 400 kambiyo karı artı geçmiş 300 luk kar 100 de faaliyet karı olsa 800 yillik kar minimum desek fiyat kazanç 4 olsa 3.2 milyar şirket değeri olsa 450 milyon sermaye olduğuna göre 7 olmalı kağıt.

E az bisi overshoot etse 8 olur 9 olur 10 olur.bu benim yaptığım hesaba dayalı bir öngörü.rakamlar uydurma falan değil.gercek rakamlar .bu tarz analizler yapilmayacaksa forum ne ise yarar.

Ha bir de defter değerine dayanan hedef değer analizim var ama hakikaten topigin havasını bozduklarindan dolayı yazmak içimden gelmiyor.herkes yaziyor bana gelince sen yazma sana kıl oldum diyor çözemedim konuyu cidden.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    kar aynı oranda özsermayeye eklenmiyor en baştan hatırlatayım sn. hkm.

özsermaye açısından konu biraz daha değişik çalışıyor
     Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Ha bir de defter değerine dayanan hedef değer analizim var ama hakikaten topigin havasını bozduklarindan dolayı yazmak içimden gelmiyor.herkes yaziyor bana gelince sen yazma sana kıl oldum diyor çözemedim konuyu cidden.

Gerçi arada serhat eco kardeşimiz de hedefe kondu.o da yasaklı lar arasına giriyordu.e suç işledi bana güzel bir sey yazdı halbuki suç.ozur dilesin de bari o affol sun.benim ceza müebbet olduğundan ben elbet konu disiyim

Sn ha yek bilanço sonrası sizce ozsermaye kac olur.pd dd oranı kac olabilir sizce

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    ben şirketi çok iyi tanımıyorum, değerlemesi yapılması gereken varlıklara ilişkin bilgim yok ama

400 faaliyet + 400 kambiyo karı

400 + 90 = 490 milyon pozitif özsermayeye eklenir.

hesabı bu şekilde yaparsanız daha başarılı sonuç elde edersiniz.
     Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Sn ha yek bilanço sonrası sizce ozsermaye kac olur.pd dd oranı kac olabilir sizce

Sayfa 7/426 İlkİlk ... 567891757107 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •