Sayfa 7/751 İlkİlk ... 567891757107507 ... SonSon
Arama sonucu : 6007 madde; 49 - 56 arası.

Konu: TRCAS - Turcas Petrol

Alıntı Originally Posted by thinktt Yazıyı Oku
    Temmuza elektrik kismi iyi baslamadi. PTF 30 Haziran’dan yuksek olmasina ragmen sadece 1.8 bin Mwh uretğm gerceklestirebildi.

Akaryakitta ise benzin ve motorindeki indirimi insalar trcasin kar marji azaliyor diye yorumlayacak ama esasinda kar maktu oldugu yuzdesel olarak artiyor olacak. Tuketimin artmasi ve isletme sermayesi acisşndan da olumlu. Zaten bunlar daha once konustugumuz seyler ama bunu Trcas yatirimcilarinin en az ucte ikisi bitmez

Ote yandan belli bir stok zarari veya kardan zarar olusacak. ilk donem stok karini gozardi edenler simdi stok zararini gozardi etmeyecektir. Isin kotusu bu durum 3. ceyrek beklentilerini de olumsuz etkileme ihtimali az degil. Ezcumle 2026 seve seve beklenecek her ne olacaksa o zamana kadar.
    Ne dersek o)

Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    Her işin bir raconu var. Kimi şirkette “ büyüme “ hikayesi satın alınır, kimi şirkette “ net borçtan- net nakite geçiş” , kimisinde de tarihi bilanço ( thy- tüpraş vb…). Ben son iki kriteri yerine getirdiğimizi düşünüyorum ve onun için 3. çeyrek bilançosunu bekliyorum.

Daha da iner mi, inebilir. Mac’ ın maliyeti 100-105m dolar gibi. Cari değer 117m dolar. Geriye dönüp bakarsanız, bu şirkette kimse kârda değil.
    Lütfenn.
    0.23
    0.25
    0.27 centlerimi görmüştünn😂😂

Alıntı Originally Posted by GP Yazıyı Oku
    Lütfenn.
    0.23
    0.25
    0.27 centlerimi görmüştünn😂😂
    Sayın thinktt e ayıp olmasın diye satmıyorum.
    Ama 55 centi görürsek belli olmaz😂😂

5. 4000 istasyon kepenk kapasın, bizim satışlar patlar..

6.  Alıntı Originally Posted by GP Yazıyı Oku
    Ne dersek o)
    İlk etapta zarar olarak kayda geçsede, dediğiniz gibi uzun dönemde işletme sermayesi ihtiyacı azalıyor.

7.  Alıntı Originally Posted by GP Yazıyı Oku
    Ama 55 centi görürsek belli olmaz😂😂
    Şu bayrak paraları ödensin, 5 senelik muhasebe kapansın sonrasına bakarız. Belki bir sürpriz yaparda, geçmiş dönem kârlarından üj bej nakit verir.

8.  Alıntı Originally Posted by GP Yazıyı Oku
    Ama 55 centi görürsek belli olmaz����
    bana neden ayip olsun ki. Siz satmazsaniz baskasi satacak zaten )
    55 sent icin 2026 yi beklemenize gerek yok su anki fiyatran satin 2026 vadeli sise cam eurobondunu alin %10 senelik verimi var. Zoren'in ise %19

sasirdigim kisim 90 senti kacirmis olmaniz.

Sayfa 7/751 İlkİlk ... 567891757107507 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •