Sayfa 7/74 İlkİlk ... 567891757 ... SonSon
Arama sonucu : 590 madde; 49 - 56 arası.

Konu: AZTEK Aztek Teknoloji

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
    Deniz Yatırım,Bugün Hisseye destek atmış..
    Halka arza katılıp da,Kaarını alıp çıkanlardan sonra,Bakalım hisse hangi yöne gidecek.
    Çöp poşeti ,( Koroplastik.) kadar olabilecek mi.?
    Gün sonu kapanışı.13.25.TL ..% 8.56 Eksi...
    İzlemeye devam..

2. Sn berkimcans halka arza rekor talep gelen , üçüncü tavanda satışların tamamını karşılayıp yine tavan kapatan hisse ertesigün direk ekside açıp kısa zamanda devre kesiyor her iki gündede halka acık hisse sayısından fazla işlem yapıyor neler oluyor anlayabildinizmi ayrıca ben şunu anladım genelde arz lideri satışa başladıysa pek yanaşmamak gerekiyor. Emeklilik fonlar yerinde duruyormu.
    YTD

@SOrRrOS, Yatırım ve Emeklilik Fonları yatırımlarını orta ve uzun vade için yaparlar, o tarafta endişeniz olmasın, Portföy yönetimi yatırım kararını alırken amatörce davranmaz araştırır tabi ki, onlarında yatırımcılara karşı sorumluluğu vardır, Rekor talep gelen bir halka arzın bu şekilde satış yemesini kimse beklemiyordu, tahtaya alış geldiğinde o satanlar inanın deli gibi de alacaklardır, bize düşen sabretmek olacaktır!

4.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    6.satırdaki Toplam fark ne anlama geliyor heralde böyle bir aracı kurum yoktur

@S0rR0S, kurumların aralarında virman yapmasından kaynaklı eksik bilgi dolayısı ile toplam fark görülebilir. Gün içinde henüz verisini iletmemiş kurum olur ise bu da toplam fark olarak görünür, Takasbank ın günlerdir 1 mlyn lotun üzerinde eksik veri olmasına izin vermesi hoş değil,
    Sn berkimcans Toplam fark bu gün 4293954 ile takasta ilk sıraya yerleşmiş iletilmeyen veri takasta ilk sırada bu nasıl bir veri paylaşımı.
    YTD

Alıntı Originally Posted by SOrRrOS Yazıyı Oku
    Sn berkimcans Toplam fark bu gün 4293954 ile takasta ilk sıraya yerleşmiş iletilmeyen veri takasta ilk sırada bu nasıl bir veri paylaşımı.
    YTD
    Bu rakam kapanışa doğru azalır, dolaşımdaki 25 mlyn lotun 4.2 mlyn u yaklaşık %18 i virman bekliyor,

6. Arzina katılmadım. Bugün alım yaptım. Hayırlısı.

AZTEK açılıştan 2 gün öncesine takas, YapıKredi Yatırım dışında Fonlar dahil herkes satmış görünüyor, Yatırım ve Emeklilik Fonlarının bu kadar erken satmaya başlaması beni şaşırttı, Rekor talep gelen bu halka arzda gemiyi erken terk etmelerinin nedenini anlamak mümkün değil, yine de gerçek alıcısının geleceğini düşünüyorum!

8. Sn berkimcans 2022 1.Ç ve 2Ç kar zarar izahnamede yoktu siz biliyormusunuz nedir durum

Sayfa 7/74 İlkİlk ... 567891757 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •