Originally Posted by
ERSOYDELTA
OMD yani osmanlı maalesef burada yazdığımdan bu yana neredeyse 3000 tane hesap açılışı olmuş nereden biliyorsunuz derseniz açanlar söylüyor.ANCAK artık tavsiye etmiyorum nedenini yukarıda belirttim sözleşmenize bir MADDE ekliyor madde aynen şunu söylüyor "kovarsam yasalar karşısında ben haklıyım İsterse seni kovar elindekini Sattırmaz" kısacası 3 kağıt kurumları sütununa ekliyoruz artık OMD yi.Yeni gözdemiz ALAN menkul,pnbinde 2 ye düşürtürsünüz komisyonu aylık 100bin i geçin yeterli hacimde.
aylık milyon sınırını aşarsanız ONBİNDE 1 verir..ALB ile aynı ALB de son zamanda atak yaptı ancak belli ALGORİTMİK emir türlerini halen ücretsiz sunmuyor örnek KOŞULLU emir ..
kısacası OMD de hesabınız var diyelim ve omd ye birileri HABER uçurdu benim 1 tl iken 5 tl yaptığım hisseyi Sattırma adamlar sizi kovuyor.mantığınız ALIYOR mu? SPK hiç birşey yapamıyor çünkü sorumlu sizsiniz ANCAK bölge idare mahkemesinde kurumun İŞlemlerini durdurma kararı aldırabilirsiniz o da avukatınız güvenilirse çünkü avukat sizden çok para ister çünkü birileri AVukatınızın hayatına KASt eder.
Yer İmleri