Sayfa 7/971 ÝlkÝlk ... 567891757107507 ... SonSon
Arama sonucu : 7952 madde; 49 - 56 arasý.

Konu: DOLARDA YÜKSELÝÞ kaçýnýlMAZ xxv

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alýntý Originally Posted by reha kaya Yazýyý Oku

Bu tabloya aklým ermedi, buna göre 4.440 gayme kök maaþý olan varmýþ sittin sene zam yapsan 12.500 gaymeye ulaþmaz, zaten 3 misli maaþ alýyor.
    Efendim , amaç yüksek prim ödeyen beyaz yaka dediðimiz eðitimli kesimin emekli maaþlarýný tabana yakýnsamak.
    Cümle bir tuhaf oldu ama Gamet hariç herkes ne demek istediðimi anlamýþtýr.
    [emoji23]

Alýntý Originally Posted by reha kaya Yazýyý Oku

Bu tabloya aklým ermedi, buna göre 4.440 gayme kök maaþý olan varmýþ sittin sene zam yapsan 12.500 gaymeye ulaþmaz, zaten 3 misli maaþ alýyor.
    Bir komunizmde bir de þeriatla yönetilen ülkelerde niteliklere, yapýlan iþe bakýlmaksýzýn ücretlerin eþit olmasý istenir.

Muhafazakar bir iktidar Rusya ile iliþkileri bu kadar yakýn olunca böyle bir þey ortaya çýktý herhalde.

Mühendis, avukat, imam, öðretmen ne aklýna gelirse hem emekli olmadan hem de 3600 ile emeklide ayný maaþý alýyorlar.

Her þey EN DÝPTE EÞÝTLENÝYOR.

Umarým hikayenin sonun national sosyalizm gibi bir þeye evrilmez.
    KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
    Sadece Kendi Düþüncelerimdir. Buna göre iþlem yapmayýnýz.

3.  Alýntý Originally Posted by ayhan53 Yazýyý Oku
    önceki gün migrosa gittim
    yumoþ 1440 ml 176 tl
    perwoll sývý deterjan 2.970 ml 280tl
    vanýsh sývý kosla pembe 2 lt 405tl
    faýrly platýnum104 tablet 693 tl idi
    sonra city grosa geçtim
    ayný ürünler
    yumoþ 99 tl
    perwoll 199 tl
    kosla 310
    fairly 540 tl idi

ya migros stoklarý tüketmiþ yeni ürünlere önden yüklemiþ zamlarý
    yada city gros baya bi stok yapmýþ
    migrosta o fiyata alan herkes salak durumuna düþmüþ
    Marketler arasý fiyat politikalarý yüzünden bazý ürünler bazý marketlerde uygun olabiliyor. Ayný zamanda senin de dediðin gibi stoklu mal veya yeni gelen mallar yüklemeli oluyor. Biraz önce tarým kredi marketindeydim 3 veya 4 kiþi maç seyreder gibi süt ürünleri reyonunda seyir halindelerdi. Biri zamcýklara söylendi. Peynirdi sanýrsam pýnar veya sütaþ 130 dan 149 olmuþ. Ona kýzýyordu.

4.  Alýntý Originally Posted by EGEDUK Yazýyý Oku
    Efendim , amaç yüksek prim ödeyen beyaz yaka dediðimiz eðitimli kesimin emekli maaþlarýný tabana yakýnsamak.
    Cümle bir tuhaf oldu ama Gamet hariç herkes ne demek istediðimi anlamýþtýr.
    [emoji23]
    Sosyalizm gelecekse bizle gelecek. Teþekkürler ak parti teþekküler reis.

5. elektriðe zam! Yüzde 47'lik artýþ
    2025 elektrik güvence bedellerine yüzde 47 oranýnda zam yapýldý. Ýþte güncel fiyatlandýrma tarifesi...
    Yetmez ama evet.

6.  Alýntý Originally Posted by MKELES Yazýyý Oku
    elektriðe zam! Yüzde 47'lik artýþ
    2025 elektrik güvence bedellerine yüzde 47 oranýnda zam yapýldý. Ýþte güncel fiyatlandýrma tarifesi...
    Yetmez ama evet.
    Arkadaþlar özür diliyorum. Zam gelmiþ ama güvence bedeline. Yanlýþ alarm.
    EPDK, 2025 yýlýnda uygulanacak olan elektrik güvence bedellerinde yüzde 47 oranýnda artýþ yaptý. Enerji Piyasasý Düzenleme Kurulu (EPDK), Elektrik Piyasasý Tüketici Hizmetleri Yönetmeliði kapsamýnda uygulanacak olan güvence bedellerini yüzde 47 oranýnda arttýrdý. Buna göre sanayi ve kamu ile özel hizmetler sektörü ve diðer abonelerin ödeyeceði güvence bedeli 387,1 TL'den 569,4 TL'ye yükseldi.

Alýntý Originally Posted by MKELES Yazýyý Oku
    EPDK, 2025 yýlýnda uygulanacak olan elektrik güvence bedellerinde yüzde 47 oranýnda artýþ yaptý. Enerji Piyasasý Düzenleme Kurulu (EPDK), Elektrik Piyasasý Tüketici Hizmetleri Yönetmeliði kapsamýnda uygulanacak olan güvence bedellerini yüzde 47 oranýnda arttýrdý. Buna göre sanayi ve kamu ile özel hizmetler sektörü ve diðer abonelerin ödeyeceði güvence bedeli 387,1 TL'den 569,4 TL'ye yükseldi.
    Etrafýnda gezdiriyor.
    Zam yakýndýr.
    Benzer bir haber doðal gaz için de okudum bugün.

Ahanda link

https://www.sondakika.com/ekonomi/ha...irdi-18232483/

Alýntý Originally Posted by MKELES Yazýyý Oku
    O rakqmda yanlýþ önceki gün elektrik sayacýný üstüme alayým dedim baþkent elektrik benden 1.005 tl aldý demekki 569 unu( bu rakamda mý tesadüf) epdk ya kalanýný cukkaya atýyor.
    bir halt olacaðý yok.

Sayfa 7/971 ÝlkÝlk ... 567891757107507 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •