Bir komunizmde bir de þeriatla yönetilen ülkelerde niteliklere, yapýlan iþe bakýlmaksýzýn ücretlerin eþit olmasý istenir.
Muhafazakar bir iktidar Rusya ile iliþkileri bu kadar yakýn olunca böyle bir þey ortaya çýktý herhalde.
Mühendis, avukat, imam, öðretmen ne aklýna gelirse hem emekli olmadan hem de 3600 ile emeklide ayný maaþý alýyorlar.
Her þey EN DÝPTE EÞÝTLENÝYOR.
Umarým hikayenin sonun national sosyalizm gibi bir þeye evrilmez.
KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
Sadece Kendi Düþüncelerimdir. Buna göre iþlem yapmayýnýz.
Marketler arasý fiyat politikalarý yüzünden bazý ürünler bazý marketlerde uygun olabiliyor. Ayný zamanda senin de dediðin gibi stoklu mal veya yeni gelen mallar yüklemeli oluyor. Biraz önce tarým kredi marketindeydim 3 veya 4 kiþi maç seyreder gibi süt ürünleri reyonunda seyir halindelerdi. Biri zamcýklara söylendi. Peynirdi sanýrsam pýnar veya sütaþ 130 dan 149 olmuþ. Ona kýzýyordu.
elektriðe zam! Yüzde 47'lik artýþ
2025 elektrik güvence bedellerine yüzde 47 oranýnda zam yapýldý. Ýþte güncel fiyatlandýrma tarifesi...
Yetmez ama evet.
Arkadaþlar özür diliyorum. Zam gelmiþ ama güvence bedeline. Yanlýþ alarm.
EPDK, 2025 yýlýnda uygulanacak olan elektrik güvence bedellerinde yüzde 47 oranýnda artýþ yaptý. Enerji Piyasasý Düzenleme Kurulu (EPDK), Elektrik Piyasasý Tüketici Hizmetleri Yönetmeliði kapsamýnda uygulanacak olan güvence bedellerini yüzde 47 oranýnda arttýrdý. Buna göre sanayi ve kamu ile özel hizmetler sektörü ve diðer abonelerin ödeyeceði güvence bedeli 387,1 TL'den 569,4 TL'ye yükseldi.
Etrafýnda gezdiriyor.
Zam yakýndýr.
Benzer bir haber doðal gaz için de okudum bugün.
Ahanda link
https://www.sondakika.com/ekonomi/ha...irdi-18232483/
Yer Ýmleri