Sayfa 70/151 İlkİlk ... 2060686970717280120 ... SonSon
Arama sonucu : 1202 madde; 553 - 560 arası.

Konu: DMISH - Mish Dekorasyon Sanayi ve Ticaret A. Ş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul-amasya
    Gönderi
    3,006
     Alıntı Originally Posted by teknikanalizim Yazıyı Oku
    Yahu hocam sen nerede kalmşsın..

İDAŞ ile bir bağlantımız yok... Şirket patronumuz SPK tarafından hırsızlıkla suçlanan sayın Hilmi Bey İDAŞ ın içini çoktan boşaltıp üretim tesisi ve marka değerini yok parasına kankalarına devretti...

Bize kalan 4 sandalye 1 masa faliyeti olmayan bir şirket ve birkaç değerli gayrimenkul...
    2017 faliyet raporunda mish dekorasyonun doğrudan ve dolaylı iştiraki kısmında idaş var ama..idaş yatak ve mobilya...adıyla. bu ateş üfleyerk sönmmez bence.. yani idaşla bağlantımız var hocam.. faliyet raporunda yazıyor bu acıkca
    Mal sahibi Mülk sahibi..hani bunun ilk sahibi .. mal da yalan mülk te yalan..var birazda sen oyalan..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul-amasya
    Gönderi
    3,006
    idaş mish dekorayona ait tir.. bir katakulli peşindeler.. göreceğiz.. amaçlarının ne oldugunun
    Mal sahibi Mülk sahibi..hani bunun ilk sahibi .. mal da yalan mülk te yalan..var birazda sen oyalan..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul-amasya
    Gönderi
    3,006
    idaş ın çalışanı yok. faliyet yok deniyor ama maşallah idaş yataklar satışta oluyor.. çakalların amacı baska

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul-amasya
    Gönderi
    3,006
    biz tekrar faliyete başladık derse zaten.. trantürkün füze çıkışı yaptığı gibi ( 0,2 lerden 1,4x sanırım ) çıkış olur

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul-amasya
    Gönderi
    3,006
    idaş ın isim hakkını devretmiş yersen , teksal da idaş adı altında üretim yapıyor.. sağ cep sol cep işi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul-amasya
    Gönderi
    3,006
    özet bu dallas gibi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul-amasya
    Gönderi
    3,006
    kadem yok mu.. sahte bir düşüş gibi bu danabız yokluyor

NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK;NE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK.
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

Sayfa 70/151 İlkİlk ... 2060686970717280120 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •