Oylar otamatik olarak gonderilsini tıklayıp
Toplantı salonuna girişi tiklarsan işin bitiyor bildiğim kadarıyla sonuna kadar bekleme mecburiyeti yok ama izleyin fazla uzun sürmez
Lütfen başladığında paylaşın burada
genel kurul başlıyor.
başlayınca teyit ederim.sorun yok
başladı.11.28 de
Son düzenleme : Ufuk35; 23-03-2020 saat: 11:33.
oylama sonuçlandı. kabul edildi.
hayırlı olsun .
genel kurul bitti
Birlesme nezaman hocam.. takip edemedim iş grubu birleşmesine yoğunlaştık.. cimentolar Ne Zaman mardin hissesinde birleşecek tarih veli mi?
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
evet aynen o şekilde oldu. Oyak Çimento'nun ağırlıgıyla herşey kabul edildi tabi. 10 kişi ancak vardı yatırımcı olarak katılan.
Sonuç raporuna göre 800,457 lot şerh koydu. Esasında toplantı başlamadan oradaki yatırımcının biri sordu ama cevabı tam anlayamadım. Perşembe ve Cuma günü alım yapanların durumu ne olacak? Ayrılma hakkı var mı yok mu ?
Tahtaların halinden anlaşılan (25/3 Çarşamba günü GK sı olan Adana bugün taban oluyorsa demek ki ayrılma hakkını kaçırıyor gibi yorumluyorum .
Şirketimizin 24 Mart 2020 tarihinde gerçekleşeceği duyurulan Genel Kurul Toplantısı'nın Koronavirüs nedeniyle
ertelenmesininsöz konusu olmayacağını belirtir, elektronik ortamda genel kurul toplantılarına katılım sağlanması
yönündebir tercihte de bulunulabileceğini hatırlatmak isteriz.
Anadolu sigorta kap. haberi
bu hafta her gün bir genel kurul var. sokağa çıkma yasagi olmadıkça cuma mardın g.k. u ile bu süreç atlatılacaktır. ardından yaklaşık bir ay ayrılma hakkı süreci nısan sonu bıtse .
sanırım mayıs ortası gibi oyak çimento tahtası açılır.
sadece bugün 9 tane GK vardı .Bağfaş'ın iptali biraz münferit bir hadise oldu .Bandırma halkı çok katılım gösterirmiş
belki onun da etkisi olmuştur ,kalabalık olacak diye.
Yer İmleri