Sayfa 70/346 İlkİlk ... 2060686970717280120170 ... SonSon
Arama sonucu : 2762 madde; 553 - 560 arası.

Konu: SELEC - Selçuk Ecza Deposu

Alıntı Originally Posted by sertol Yazıyı Oku
    Bende t artı 2 geldi akşama kadar virmanlar biter şu haliyle 700 bin citi 220 bin piramit almış

670 bin döçe
    516 bin emeklilik f satmış

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bilgi için teşekkürler Sn. Sertol,
    Citi nin alması harika bir haber, fonların ve bir miktar yabancının ( o gün citi aracılığıyla satmış Deutche) satması da olağan bir durum.
    İşlemlerin niye volatil olduğunu ise hala çözemedim ama bu bilgiler iyiye işaret bence.
    Benim çıkarımım; Yukarı potansiyeli artıyor

2. Piramitde takasta mal yok, yani 967 bin lot yok.(33 bin lotu varmış önceden, 189 bin lota çıkmış)
    Ata da da mal yok
    Aracılık yapmışlar.
    Ben böyle gördüm.

Sadece yabancı hareketi olsaydı bu kadar keskin fiyat hareketi ve işlem olmazdı bence.
    İşin içine bazı yerli gruplar girmeye çalışıyorlar sanki. Citi aylardan beri ilk defa almış görünüyor, bıyıklı yabancı da olabilir????
    Cuma ve bugün için güzel olan husus ise, sürekli merrill ve deutche nin alışta olmaları...
    Bir şeyler olacak ama ne olacak, güzel olsun :-))

Emeklilik fonları satıyor sürekli yabancı onun malını almak için bir yandan alırken bir yandan baskılıyor olabilir

Son haftalarda sürekli yabancılar alıyor, her gün düzenli olarak , az veya çok , istikrarlı....
    Geçen haftaki piramit in alışlarının tamamı da citi ye aktarıldı.
    Geri sayım (ilaç fiyat artış oranının tespiti 14 şubat, yıllık bilanço beklentisi şubat sonu, mart genel kurulunda tatmin edici temettü dağıtım kararı ve de daha güzeli 2020 ilk çeyrek karı) devam ederken , yabancıların pozisyonunu düzenli olarak artırması güven veriyor...
    Rahmetli Ahmet Keleşoğlu nun beyanı ve halka arz ilk dönemlerindeki hedefe yavaş yavaş yürüyor.
    1 mlyr dolar şirket değeri. Yani 9,5 tl
    Az kaldı.
    Sayılı gün çabuk geçermiş...

1.6 dolar da benim hedefim bilanço sonrası tekrar bakacağım ama ilk ç de iyi beklentiye girersek..

7. Sn.Paydaşlar , bu verdiğiniz hedefler benim için kısa vade hedefler.
    Şirketin 2006 yılındaki piyasa değeri (yani halka arz tarihi) 1 milyar dolar civarı.
    Bu şirket büyüdü,hem de geçmiş 14 yılda hızlı büyüdü.
    Her açıdan büyüdü.(hasılat,karlılık,çalışan sayısı,pazar payı,depo sayısı ki neredeyse % 50 arttı.)

Bu açıdan şirketin piyasa değeri de o zaman zikredilen değerin %50 üzerinde olmalı.
    Ama bunu piyasa fiyatlar mı bilemem?
    Lakin belli bir yanılma payım olsa da (şirketin büyümesi sürdüğü müddetçe) fiyatlanacağına inanıyorum.

Alıntı Originally Posted by puzzle2010 Yazıyı Oku
    Sn.Paydaşlar , bu verdiğiniz hedefler benim için kısa vade hedefler.
    Şirketin 2006 yılındaki piyasa değeri (yani halka arz tarihi) 1 milyar dolar civarı.
    Bu şirket büyüdü,hem de geçmiş 14 yılda hızlı büyüdü.
    Her açıdan büyüdü.(hasılat,karlılık,çalışan sayısı,pazar payı,depo sayısı ki neredeyse % 50 arttı.)

Bu açıdan şirketin piyasa değeri de o zaman zikredilen değerin %50 üzerinde olmalı.
    Ama bunu piyasa fiyatlar mı bilemem?
    Lakin belli bir yanılma payım olsa da (şirketin büyümesi sürdüğü müddetçe) fiyatlanacağına inanıyorum.
    Sn. Puzzle,
    Hele 1,5 dolara bir gelsin, hem beklentilerimize hem de piyasanın durumu hem de hissemizle ilgilenenlerin kim olduğuna göre (devam mı, azaltmak mı veya diğer...) karar veririz.
    Hem de keyifle:-))

Sayfa 70/346 İlkİlk ... 2060686970717280120170 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •