makine ekipmanlarını sattı deniyor....arsa da satıldı....elinde bu faaliyetleri sürdürecek makine ve arsa kalıyor mu.yeni teçhizat mı alıyor...ne yapıyor???
makine ekipmanlarını sattı deniyor....arsa da satıldı....elinde bu faaliyetleri sürdürecek makine ve arsa kalıyor mu.yeni teçhizat mı alıyor...ne yapıyor???
NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...
para para
Kıdemli Üye
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
DuhulFeb 2017Gönderi995
Originally Posted by batık
satış taksitler halinde diyen arkadaşlar bilgiyi paylaşabilirler mi..ben öyle birşey görmedim...şu kadar para karşılığı satıldı diyor...teşekkürler..
İÇİNDEN ÇIKABİLİRSEN BUYUR
önetim Kurulumuz 24.10.2018 tarihinde yaptığı toplantıda aşağıda yazılı konuların kabulüne
oy birliği ile karar vermiştir:
İşbu kararda büyük harf ile başlayan tüm terimler, kendilerine 14.08.2018 tarihli Varlık Alım ve Satım Sözleşmesi'nde ("Sözleşme") atfedilen anlama sahip olacaktır.
teşekkürler kardeş...
82 ler kalkmaya başladı....
83 lerde kalktı
Pala delirdi
SM-C7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
arkadaşlar paylaşayım mı,paylaşmayayım mı?
AZ ÖNCE DÜŞEN KAP AÇIKLAMASI
24.10.2018 tarihli alınan Yönetim Kurulu Kararı ve aynı tarih 17:34:26'da yapılan KAP özel durum açıklamasında da belirtildiği üzere;
Varlık Satış Sözleşmesi şartları çerçevesinde ödenecek olan 6.000.000 USD'lik kısım, UBS Switzerland AG nezdinde Escrow Account (Emanet Hesap) açılacak, Devir tarihi sonrasında 25. aydan başlayarak 60. aya kadar her ay 166.666,67 USD tutarında taksitler halinde (toplam 6.000.000 USD) Yakamoz Yağ Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi tarafından bu hesaba yatırılacak olup, Sözleşme kapsamında 3. kişilerin taleplerini veya tazmin edilecek diğer zararları karşılamak üzere blokeli olarak bu hesapta tutulacaktır. Emanet Hesaptaki blokeli meblağ Devir tarihinden sonra 60. Ayın dolması üzerine satıcı Altınyağ Kombinaları A.Ş. serbest hesabına aktarılacaktır. UBS Switzerland AG nezdinde Escrow Account (Emanet Hesap) açılış prosedürlerine başlanmıştır.
Yer İmleri