Sayfa 70/350 İlkİlk ... 2060686970717280120170 ... SonSon
Arama sonucu : 2798 madde; 553 - 560 arası.

Konu: ALMAD - Ruzy Madencilik ve Enerji Yatırımları San. Tic. A.Ş

makine ekipmanlarını sattı deniyor....arsa da satıldı....elinde bu faaliyetleri sürdürecek makine ve arsa kalıyor mu.yeni teçhizat mı alıyor...ne yapıyor???
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

para para
    Kıdemli Üye

DuhulFeb 2017Gönderi995

Originally Posted by batık
    satış taksitler halinde diyen arkadaşlar bilgiyi paylaşabilirler mi..ben öyle birşey görmedim...şu kadar para karşılığı satıldı diyor...teşekkürler..

İÇİNDEN ÇIKABİLİRSEN BUYUR

önetim Kurulumuz 24.10.2018 tarihinde yaptığı toplantıda aşağıda yazılı konuların kabulüne
    oy birliği ile karar vermiştir:
    İşbu kararda büyük harf ile başlayan tüm terimler, kendilerine 14.08.2018 tarihli Varlık Alım ve Satım Sözleşmesi'nde ("Sözleşme") atfedilen anlama sahip olacaktır.

teşekkürler kardeş...

82 ler kalkmaya başladı....

83 lerde kalktı

Pala delirdi

SM-C7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

arkadaşlar paylaşayım mı,paylaşmayayım mı?

7.  Alıntı Originally Posted by batık Yazıyı Oku
    makine ekipmanlarını sattı deniyor....arsa da satıldı....elinde bu faaliyetleri sürdürecek makine ve arsa kalıyor mu.yeni teçhizat mı alıyor...ne yapıyor???
    AYDIN Organize sanayide bulunan şuan ismini hatırlayamıyorum zeytin yağ üretimi yapan 36 dönüm arazi üzerinde kurulu bir fabrikayı 17 milyon TL. ye satın aldılar.

8. AZ ÖNCE DÜŞEN KAP AÇIKLAMASI

24.10.2018 tarihli alınan Yönetim Kurulu Kararı ve aynı tarih 17:34:26'da yapılan KAP özel durum açıklamasında da belirtildiği üzere;

Varlık Satış Sözleşmesi şartları çerçevesinde ödenecek olan 6.000.000 USD'lik kısım, UBS Switzerland AG nezdinde Escrow Account (Emanet Hesap) açılacak, Devir tarihi sonrasında 25. aydan başlayarak 60. aya kadar her ay 166.666,67 USD tutarında taksitler halinde (toplam 6.000.000 USD) Yakamoz Yağ Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi tarafından bu hesaba yatırılacak olup, Sözleşme kapsamında 3. kişilerin taleplerini veya tazmin edilecek diğer zararları karşılamak üzere blokeli olarak bu hesapta tutulacaktır. Emanet Hesaptaki blokeli meblağ Devir tarihinden sonra 60. Ayın dolması üzerine satıcı Altınyağ Kombinaları A.Ş. serbest hesabına aktarılacaktır. UBS Switzerland AG nezdinde Escrow Account (Emanet Hesap) açılış prosedürlerine başlanmıştır.

Sayfa 70/350 İlkİlk ... 2060686970717280120170 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •