Sayfa 70/1024 İlkİlk ... 2060686970717280120170570 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 553 - 560 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    bende anlamadım ben daha 11 li rakamlarıı göremedim büyüklerde !! bende sıkıntı var sanırım
    Bazen büyükler ile küçükler arasındaki fark özellikle kritik zamanlarda örneğin parasal sıkılaşmanın şiddetlendiği zamanlarda , bilanço dönemi öncesi yada benzer durumlarda 0.5 puana kadar düşebiliyor. Bazende 2 hatta 2.5 puana kadar çıkabiliyor. Birde büyüklerle küçüklerin farklı ataletleri olabiliyor. Mesela ben 12.05 ile rodeodan bağladım 15 dakika içinde faiz küçüklerde 12.40-12.45 e fırladı. 2 gün sonrada orta büyük bankalar neredeyse rodeonun 2 gün evvelki %12 oranının arkasına dizildi.
    Bence faizi büyükler belirliyor, küçükler çok müşteri kaptığı dönemlerde faiz farkını 0.5 puana kadar çekebiliyorlar. Ama bu fark çok volatil. Birde büyüklerde son 6 ayda hesaptan büyük bir para çıkarmamışsanız geleneksel olarak 0.3 0.4 puan az teklif ediliyor. Büyüklerde mt nin sırtından elinizi eksik etmemek lazım.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

2. İng 12,50 yapmış eturuncuyu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by Manouche Yazıyı Oku
    Şubeden alınmış oranlardır. Vakıfbank 11,30 dan başlamış 11,80'e kadar çıkmıştır. İki banka şubesi ile de yıllardır çalışırım. Ayrıca bu enflasyona bu oranlar sıfır getiridir. [emoji3]

Sent from my Discovery Elite using hisse.net mobile app
    Arkadaşım Vakıfbank şubesi hangisi?

Mesaj olarak atar mısın? Şubeye faydamız olsun. Benim vakıf şubesini değiştireyim.

4.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Bazen büyükler ile küçükler arasındaki fark özellikle kritik zamanlarda örneğin parasal sıkılaşmanın şiddetlendiği zamanlarda , bilanço dönemi öncesi yada benzer durumlarda 0.5 puana kadar düşebiliyor. Bazende 2 hatta 2.5 puana kadar çıkabiliyor. Birde büyüklerle küçüklerin farklı ataletleri olabiliyor. Mesela ben 12.05 ile rodeodan bağladım 15 dakika içinde faiz küçüklerde 12.40-12.45 e fırladı. 2 gün sonrada orta büyük bankalar neredeyse rodeonun 2 gün evvelki %12 oranının arkasına dizildi.
    Bence faizi büyükler belirliyor, küçükler çok müşteri kaptığı dönemlerde faiz farkını 0.5 puana kadar çekebiliyorlar. Ama bu fark çok volatil. Birde büyüklerde son 6 ayda hesaptan büyük bir para çıkarmamışsanız geleneksel olarak 0.3 0.4 puan az teklif ediliyor. Büyüklerde mt nin sırtından elinizi eksik etmemek lazım.
    bu konuda yüzde 100 haklısın stabil olarak uzun süre aynı bankada kalırsan çantada keklik muamelesi görüyorsun belki de oranlar arasındaki bu büyük tutarsızlığın en büyük sebebi bu ! birde belki bu glp(pencere) uygulaması da günü gününe tutmayan oranların oluşmasına etki eden diğer bir unsur olabilir tabi tamamen kendi yorumum bu kesin bir bilgim yok ! eğer bu ikisi de değilse bir şehir efsanesi haline gelen aynı bankada ilden ile şubeden şubeye mt den mt ye değişen oranların varlığına gerçekten inanacağım !!

5.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    bu konuda yüzde 100 haklısın stabil olarak uzun süre aynı bankada kalırsan çantada keklik muamelesi görüyorsun belki de oranlar arasındaki bu büyük tutarsızlığın en büyük sebebi bu ! birde belki bu glp(pencere) uygulaması da günü gününe tutmayan oranların oluşmasına etki eden diğer bir unsur olabilir tabi tamamen kendi yorumum bu kesin bir bilgim yok ! eğer bu ikisi de değilse bir şehir efsanesi haline gelen aynı bankada ilden ile şubeden şubeye mt den mt ye değişen oranların varlığına gerçekten inanacağım !!

Bahri şehir efsanesi o..

Odea Burgan gibi bankalar da biraz daha yüksek oran alırsın..
    Ha bazen bu 2 si arasına 0.10 0.20 fark olabiliyor..
    Ama 1.5 senedir aynı banka ile çalışıyorum devamlıda hoşgeldin dışı en tepeden faiz teklif ediyor..

Bu arada garanti bankası yıllığa 11.60 6 aylığa 11.70 32-45 gün hoşgeldine 11.80 mi ne veriyordu dün..
    (ana sayfasında hala duruyor muş )

Ama bu bankada bu gibi oran ları yakalamak her zaman mümkün değil..

6. Aktifbank 32 gün 200 k dolar için 4.25 oran veriyor.

7.  Alıntı Originally Posted by ihtiyar Yazıyı Oku
    Aktifbank 32 gün 200 k dolar için 4.25 oran veriyor.
    düşürmüş, geçen haftalar 4,50 veriyordu

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by ihtiyar Yazıyı Oku
    Aktifbank 32 gün 200 k dolar için 4.25 oran veriyor.
    Hak k k attenmi.

Şaka mı bu ya. Nerde bu oranlar.

Yazmayın böyle mesnetsiz şeyleri lütfen. Hadi ben inanmadım da.
    Çor var cocuk var, kedi var. Binlerce kiş okuyor burayı.

Sayfa 70/1024 İlkİlk ... 2060686970717280120170570 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •