Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
hah ha...
piyasa açıkken yapsanıza şunları da güzelce eğlensek... şimdi işin yoksa pazartesiyi bekle...
ülke değil çiftlik...
naci yattıysa sabah öğrenir artık haberi...
Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.
Son Dakika; Merkez Bankası Başkanı değişti:
Naci Ağbal görevden alındı, yerine Şahap Kavcıoğlu atandı![]()
https://twitter.com/sputnik_TR/statu...47443873533959
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
İlk bu söylentiyi dün Songür Ulus’un tweeti ile burada ben paylaşmıştım ama açıkçası ben de beklemiyordum çok bu hareketi, en son değişiklikte sevinen kısacıları pazar akşamı damadın istifasıyla dağıtmışlardı, bakalım bu sefer şapkadan tavşan çıkacak mı?
Be arkadaş daha dört ay olmuş. Az daha zaman verseydiniz bariTCMB başkanının tepeden inmesi zaten problemli bir durumken, getirdiğin adamların TCMB başkanlığı için profili, yeterliliği, kariyeri tartışmalıyken, üstüne canını sıktı mı, kafana esti mi adamın kellesini böyle hunharca ve kolayca alırsan, sorunu başka yerde aramayacaksın. Piyasalar tam belki biraz yeni döneme, rasyonel hamlelere inanmaya başlamışken ya da başlayacakken, yapılan işe bak. Vaziyet öyle gösteriyor ki yoldan geçen simitçi bile, gazozcu bile ansızın TCMB başkanı olabilir bu ülkede. Tam kabile devletlerinde olacak işler bunlar. Paşam oturmuş koltuğa, tek bir lafıyla sıradaki gelsin misali istediğini getiriyor, istediğini götürüyor. Kimse de bir şey diyemiyor. Tek kelimeyle yazık.
Edit: Benim bundan sonraki başkan önerim Yılmaz Vural. Bir tur da o binsin. Hem kovulmaya alışkındır. Yadırganmaz.
Son düzenleme : çulsuzBorsacı; 20-03-2021 saat: 03:11.
Bazen bilinçli yapılıyor diye düşünüyorum bazi şeylerin.mesela çıkıp televizyon önünde merkez bankasini eleştiriyor başkan bazen faize karşıyım diyor kamera önünde hadi dolar yukarı.sonra diyorki döviz almayın bozdurun.sen dövizi habire destekliyon nasi olacak.bunu zitlasma yerine faiz indirimiyle yapabilcekken sen o mermiyi saçma söylemlerle kararlarla heba ediyon.adam şimdi kaç faiz artırdı hepsi boşa gitti.allah akıl fikir versin.
Yer İmleri