Sayfa 70/106 İlkİlk ... 2060686970717280 ... SonSon
Arama sonucu : 846 madde; 553 - 560 arası.

Konu: TAVHL - Tav Hava Limanları

Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    200 günlükte votkamla eriği çalıştır durumları oldu. Gap şimdilik sap olarak kaldı. Ytd
    Babababa hareketlere bak, dellendi 🐰 tavşan. Kızana mı geldi acep. 😊 ytd

Dinleyin ulan develer! İstanbulda en büyük benim. Baba takımınında haracını kestik, bize posta koyucak kimse kalmadı! Benim attığım dikişi kimse sökemez, o kadar!
    https://youtube.com/shorts/W9WTh6vFs...FlTgohTjjTqj-Q
    Aman yanlış anlaşılmasın! 200 günlüğün hatrına atıyorum bu repliği.. kral tavşan 🐇 ytd

Ayın 23 u finansallar gelecek.. ytd

4.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Ayın 23 u finansallar gelecek.. ytd
    bu ayın 23 mu?

3. çeyrekte 121 milyon euro net kar bekliyor deniz yat.

İki gün sonra işte. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by foton Yazıyı Oku
    bu ayın 23 mu?

3. çeyrekte 121 milyon euro net kar bekliyor deniz yat.
    Analistlerin TAV'ın 2024 yılı 3.çeyrek net dönem karı medyan tahmini 3 milyar 825,4 milyon TL kar seviyesinde oluştu.

Foreks Haber'in anketine göre, TAV'a yönelik ortalama tahmin 3 milyar 908,9 milyon TL, en yüksek tahmin 4 milyar 457,5 milyon TL, en düşük tahmin ise 3 milyar 615,0 milyon TL kar şeklinde gerçekleşti.

Şirket'in 2023 yılı 3.çeyrek net dönem karı 5 milyar 401,8 milyon TL olarak açıklanmıştı.

Ankete, Deniz Yatırım, ÜNLÜ & Co, Şeker Yatırım, HSBC, Gedik Yatırım, TEB Yatırım ve Ak Yatırım olmak üzere toplam 7 aracı kurum katıldı.

TAV, 3.çeyrek finansal sonuçlarını 23 Ekim 2024 tarihinde açıklayacak.
    Hakkımızda hayırlısı bakalım.. ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Analistlerin TAV'ın 2024 yılı 3.çeyrek net dönem karı medyan tahmini 3 milyar 825,4 milyon TL kar seviyesinde oluştu.

Foreks Haber'in anketine göre, TAV'a yönelik ortalama tahmin 3 milyar 908,9 milyon TL, en yüksek tahmin 4 milyar 457,5 milyon TL, en düşük tahmin ise 3 milyar 615,0 milyon TL kar şeklinde gerçekleşti.

Şirket'in 2023 yılı 3.çeyrek net dönem karı 5 milyar 401,8 milyon TL olarak açıklanmıştı.

Ankete, Deniz Yatırım, ÜNLÜ & Co, Şeker Yatırım, HSBC, Gedik Yatırım, TEB Yatırım ve Ak Yatırım olmak üzere toplam 7 aracı kurum katıldı.

TAV, 3.çeyrek finansal sonuçlarını 23 Ekim 2024 tarihinde açıklayacak.
    Hakkımızda hayırlısı bakalım.. ytd
    teşekkürler sn spenc, hayırlısı olsun,
    daha önce 395 görnüş, yıl sonu karı işyat tahmini 10,5 milyar,
    uzun zamandır temettü vermemiş, 2025 te bir temettü hikayesi de oluşursa daha çok ilgi çeker diye düşünüyorum.
    121 milyon euro yaklaşık 4.5 milyar tl ediyor. işk yarı karı ile birlikte 7 ila 7,5 milyar kar... hbk 20 ulaşır, yarın ola hayr ola...

Ben bu beklentilerinde üzerinde bekliyorum ama piyasanın bu mütevazi beklentisi de iyi olur en azından önümüzdeki sene açısından geçme çabaları zorlaşmaz ! Çünkü bu seneki iç piyasanın seneye aynı olamayabileceğini düşünüyorum. Dövizin stabil kalmasının etkisi sebepli turizm tarafı bizim ülke için biraz pahalı kalabilir, tatil tercihi olaraktan! Gönlüm tabiki kurların artmamasından yana ama öyle de bir gerçek var. Hayırlısı. Yatırım tavsiyesi değildir..

Sayfa 70/106 İlkİlk ... 2060686970717280 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •