Sayfa 70/343 İlkİlk ... 2060686970717280120170 ... SonSon
Arama sonucu : 2738 madde; 553 - 560 arası.

Konu: BAKAB - Bak Ambalaj

1. Dun bir yerde okudum Cindeki kağıt uretıcılerinden bazıları cevresel kısıtlar nedeniyle kapatılmıs.Turkiyeye kağıt sektorune yatırım yapmak isteyen pek çok yerli ve yabancı yatırımcı varmış.Sanırım bu bakab piyasa degerıne olumlu yansır.2017 yılı karı cıkıncaya kadar 5.20 bandında mehter marşı hareketıne devam...

2. Bakab'a neden olumlu yansısın? Kağıt mı üretiyor bu şirket. Olumlu yansıdığı şirket Alka. Adamlar normalin üstünde kar ediyor son dönemde ve hisse 5'e katladı.

3. Son takas oranları nedır?paylaşım yapabilecek bir arkadaş varmıdır?Patron satış yapmış mı hiç yoksa alımda mı hala?

Yılbaşından 16 haziran cuma gününe kadar hisse performansları :

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3.53 den 100k dolar bozdurduk bugün resıdence borçları için artan lada bakambalaj almayı dusunuyorum pasıfe yazarak....dün 4.80 I görmüş Antalya'da tatıldeydım...dünya işi 1 yıl önce otel işletırken bugün otel mustetısı olduk düşmez kalkmaz bir Allah...ytd

6. Hala bir numara yok, 5,14 TL.kapanış, ama güzel günler bizi bekliyor

Alıntı Originally Posted by ALİBEYOĞLU Yazıyı Oku
    3.53 den 100k dolar bozdurduk bugün resıdence borçları için artan lada bakambalaj almayı dusunuyorum pasıfe yazarak....dün 4.80 I görmüş Antalya'da tatıldeydım...dünya işi 1 yıl önce otel işletırken bugün otel mustetısı olduk düşmez kalkmaz bir Allah...ytd
    turizm sektörü bozulunca oteli mi sattın üstad hayırdır ? bu sene düzeldi diyorlar

Fızıkı olarak artık yetişemefıgımızden sattık hemde karlı sattık....turızmın son hali işler acısı...gıttıgım 5 * lı lara otelının yuzde 60 I İranlı ve Azeri...adamlar acık büfe yemeklerın videosunu cekiyorlar dolayısıyla bunların bize kazandıracağı ne para nede kültürel değer olur sadece kısa günlük top cevırmeler....

Sayfa 70/343 İlkİlk ... 2060686970717280120170 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •