Sayfa 70/96 İlkİlk ... 2060686970717280 ... SonSon
Arama sonucu : 763 madde; 553 - 560 arası.

Konu: TUPRS - Tüpraş

1. 1 Ekim tarihinde hisse başı net 10.74 lira temettü alacağız arkadaşlar. Şirkete ve ülkemize olan güvencimiz tam. Kızarız sinirleniriz kol kırılır yel içinde kalır. Yeni başlayacak olan arkadaşlarıma kardeşlerime şahsi görüşüm şudur. Fiyat endeksine bakmadan, dalgalanmalara kafa yormadan lotu arttırım hedefli temettülerden ve hisse fiyat çıkışından yıllar içinde yararlanmak ve finansal özgürlüğün kapısını aralamak. Kazancınız çok olsun

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,112
    Birde böyle bir yorum var..Ben tam olarak katılmıyoum..ama yinede bakmakta fayda var..

https://x.com/OzenAd/status/1831930835899183517
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Tüpraş o marjları fiyatlamış olsaydı 400-500 tl gösterirlerdi boş yorum geçiniz
    Her şey çok güzel olacak

4.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Birde böyle bir yorum var..Ben tam olarak katılmıyoum..ama yuinede bakmakta fayda var..

https://x.com/OzenAd/status/1831930835899183517
    dolar bazında %77 aşağı gelmiş fiyat olarak yerlerde sürünen Türkiyenin en büyük sanayi kuruluşu TÜPRAŞ.GERÇEKTEN Türkiye için utanç verici bir tablo.BİR AY ÖNCESİNE GÖRE LOT SAYIMI ARTIRDIM ANCAK PARAM DEĞER OLARAK daima aşağı düşüyor.
    SAYIN HUMAN kardeşim TÜRKİYEDE yatırımcı olmak çok zor. şartlar gittikçe kötüye gidiyor. yabancı durmadan çıkıyor
    ne yalan söyleyim çok şaşkın durumdayım.tüpraş yine sağlam duruyor.zirvesinden yüzde 40 aşağıda olan şirketler var.ALLAH sonumuzu hayır eylesin..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,112
     Alıntı Originally Posted by .bozoklu. Yazıyı Oku
    dolar bazında %77 aşağı gelmiş fiyat olarak yerlerde sürünen Türkiyenin en büyük sanayi kuruluşu TÜPRAŞ.GERÇEKTEN Türkiye için utanç verici bir tablo.BİR AY ÖNCESİNE GÖRE LOT SAYIMI ARTIRDIM ANCAK PARAM DEĞER OLARAK daima aşağı düşüyor.
    SAYIN HUMAN kardeşim TÜRKİYEDE yatırımcı olmak çok zor. şartlar gittikçe kötüye gidiyor. yabancı durmadan çıkıyor
    ne yalan söyleyim çok şaşkın durumdayım.tüpraş yine sağlam duruyor.zirvesinden yüzde 40 aşağıda olan şirketler var.ALLAH sonumuzu hayır eylesin..
    Hocam hiç endişe etme... eninde sonunda doğru şirketteysen bütün kayıplarını fzlası ile karşılar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,112
    Brent petrol iyi satış yiyor..Umarım tüpraşın stokları çok yüklü değildir ...Stok zararı yazabilir.. Ama şimdi stokları yüksetme zamanı bence .

Şaka bir yana , günlük verilere bakarak yatırım yapılmaz... Fed faiz indirince zaten emtialar da artacaktır diye düşünüyorum.

Alıntı Originally Posted by Acemi1i Yazıyı Oku
    ben gibi araba alacam boz ev alacam boz gibi yapma.
    Merhaba sayın Acemi1i
    Ev araba almak ihtiyaç olduğu için bu gibi durumlarda parayı harcamak şart oluyor.

Geçmişte maddi olarak iyi olsaydınız zaten bu ihtiyaçlarınızı gidermiş ya da bi şekilde daha uyguna getirebilme şansınız olurdu, şansımız olurdu

25 yaşında bir gencin buralara düşmesi :D zaten durumunun bizim (gençliğimize göre) iyi olduğunun göstergesidir.

Kendisini tebrik ediyorum. Yolun açık olsun genç adam

Bu yolculuğunda en çok uzak durman gereken şey sosyal medya ve çok zeki olan arkadaşlarındır.

Gazan mübarek olsun genç adam!

8.  Alıntı Originally Posted by reyz Yazıyı Oku
    Merhaba sayın Acemi1i
    Ev araba almak ihtiyaç olduğu için bu gibi durumlarda parayı harcamak şart oluyor.

Geçmişte maddi olarak iyi olsaydınız zaten bu ihtiyaçlarınızı gidermiş ya da bi şekilde daha uyguna getirebilme şansınız olurdu, şansımız olurdu

25 yaşında bir gencin buralara düşmesi :D zaten durumunun bizim (gençliğimize göre) iyi olduğunun göstergesidir.

Kendisini tebrik ediyorum. Yolun açık olsun genç adam

Bu yolculuğunda en çok uzak durman gereken şey sosyal medya ve çok zeki olan arkadaşlarındır.

Gazan mübarek olsun genç adam!
    Teşekkür ederim. Babam sağolsun mesleğe girer girmez bana yol gösterdi hisse senetlerini ve finansal anlamda bilgiler verdi. Daha kendimi tanıyamazken hisse senetlerini araştırır olmuştum. Tabi mesleğe erken girmemin de büyük bir etkisi var. Hepimizin herkesin yolu açık olsun. Tecrübelerden faydalanmayı çok seviyorum benim için itici bir güç oluyor. Sizlerinde kazançları çok olsun ağabeyler.

Sayfa 70/96 İlkİlk ... 2060686970717280 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •