Resmen kuklaya döndük.
Daha üç beş ay öncesine kadar USD ile BIST negatif korelasyonluydu. Biri yükselirken diğeri düşerdi. Kemikleşmişti. siyonistlerin şartlandırmasıydı.
Bugün USD düşer düşmez BIST ide toplu sattılar. İşin ilginç yanı görüntü benim bilgimin yetmeyeceği kadar karışık. Arka plandaki büyük oyuncuları bilmek gerekiyor. Ancak aracı kurum yöneticileri bilir diye düşünüyorum, onuda söylemezler çünki çıkar bağları var.
Bunu yapan içimizdeki siyonistlermi? katarlılarmı? bizim yerli piyasa yapıcı bankalarla fon larmı.?
Peki USD düşüyor diye BIST i düşürmek kimin işine yarar.? siyonistlerin. Ülkeyi USD ye bağlamak siyonistlerin işine yarar. abd ye daha bağlı hale gelirsin. Ayrıca insanları psikolojik baskı altına alırsın. usd düşünce BIST düşerse BIST de olanlar USD düşsün istemez. Biraz sonra isyan etmeye başlarlar. Bu kalabalığı yanına çekmiş olursun bedava saldırgan sürün olur.
Bu dönem USD yükselsin kim istiyor.? Hükümete şantaj yapan içimizdeki siyonist şirketler, bankalar siyonist medya ve etkilediği kalabalıklar.
dolar yükseldikçe naklen ekranlarda büyük boy veriyorlar. Şu an bir savaş veriyorlar, tayyipi yıkmak için veya daha fazla şey koparmak için. bende tayyip ve diğer siyasiler yıkılsın isterim ama siyonistlerde kazansın istemem. zaten sömüren onlar. Siyasetçileri tarikatları kontrol eden onlar. Bu halde olmamızın sebebi onlar.
Biliyorum çoğunluk cebi doluyorsa kim olursa olsun kabul eder ama, ben öyle değilim. Zarar bile etsem düzgün insan isterim. Bilirimki başta zarar etsem de düzgün insanla ileride herşey iyi olur.
Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer İmleri