Sn. ekfuture'nin yorumlarına katılıyorum. Bende olaya aynı mantıkla bakıyorum. Tabii daha yeni toplamaya başladım, maliyetim de iyi, insan daha rahat bakabiliyor böyle bir durumda.
Son zamanlarda Amerika ve Avrupa ile daha sıcak gibi görünsek de ben Rusya ile de ilişkilerin kötüleşeceğini düşünmüyorum. Her an herşey değişebiliyor zaten. Şu anda çok iyi göründüğümüzle yarın ne olacak belli olmaz. Rusya ile karşılıklı ticari ilişkilerimiz var. Turizm açısından da bizim için önemli. Aynı şekilde o tarafın da bizimle ipleri koparmak isteyeceğini sanmıyorum. Ben ilerisi için daha iyimser bakıyorum. Yaşayıp göreceğiz.
Yeniden alttan almak amacıyla 14,75’den hepsini sattım.
Bir şekilde hep alım fırsatı veriyor diye düşündüm.
Strateji tutmazsa elinde tutan dostlar kazanmış olur.
YTD
Fiyatın çok çıkması gerektiğini söylleyenler , aefese el koyan putinden yana olmuş. Bu ne yaman çelişki demişti şair yıllar önce.
Yarın bilanço günü.
Umarım iyi bir bilanço ile güzel bir yükseliş yaşarız.
Bugün seans sonuna doğru 14,28’i gördü ancak 14,40 kapatmayı başardı.
Bu durum yarın için beni umutlandırdı.
Hayırlısı olur umarım.
Selamlar
Bu kağıtta bu strateji hep tutar üstadım...Geride basit bir hesabını yapmıştım zaten...Spotu düşürüp vadeli taraftan long açıyor, sonra kapanışı yukarıdan yapıp ertesi gün yüksekten longları kapatıyorlar... Bildiğin çete, fonlardaki mallarla istediği yöne götürebilirler kağıdı...Bilanço, kâr, zarar, Putin bilmem ne hikaye...Tahta ellerinde...
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...
Yarın, Rusya tarafından olumsuz bir haber gelse bile bilanço (beklentim doğrultusunda) iyi gelirse fazla düşüremezler gibime geliyor.. Yok, bilanço da tırt çıkarsa Allah yardımcımız olsun...Epey bir süre hamallığını yaparız... Bakalım planları ne, bu inanılmaz fiyatlarda tutmalarının arkasından ne çıkacak göreceğiz...
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...
Yer İmleri