Sayfa 700/1004 İlkİlk ... 200600650690698699700701702710750800 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 5,593 - 5,600 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - I

1.  Alıntı Originally Posted by Kanas Yazıyı Oku
    "ÖZGÜRLÜĞE EVET DİYEBİLEN TEK SİYASİ LİDER ERDOĞAN'DIR"
    Geçen yüzyıl İtalya ve İspanya'daki faşizmin, Almanya'daki Nazizm'in ve Japonya'daki militarizmin, özgürlük ve refah adına iktidara geldiğini ancak sadece trajedi ve yıkım getirdiğini anlatan Bahiti, yazısında şunları kaydetti:

"Tüm dengelerin sorgulandığı bu ağır ekonomik, sağlık ve siyasi kriz döneminde, dünyadaki tüm insanlara cesaret ve direniş çağrısında bulunan, başta inanç ve yaşama özgürlüğü olmak üzere özgürlüğe 'evet', dijital faşizme ise 'hayır' diyebilen dünyadaki tek siyasi lider Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan'dır."
    https://www.ensonhaber.com/gundem/ar...guler-yagdirdi

Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Anladım abi, teşekkür ederim.
    Abi kara kara düşünüyorum, ne yapıp ne edip benim bu hisseyi almam gerekiyor, yoksa kendimle ters düşeceğim. Sizden gelen haber olumlu olsa idi duble yapacaktım ama olmadı sağlık olsun...

Saygılarımla.
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,049
    Abi kara kara düşünüyorum, ne yapıp ne edip benim bu hisseyi almam gerekiyor, yoksa kendimle ters düşeceğim. Sizden gelen haber olumlu olsa idi duble yapacaktım ama olmadı sağlık olsun...

Saygılarımla.
    Sevgili BJK, Son karar elbette senindir. Kimsenin değil, kalbinin sesini dinle bence...
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Sevgili BJK, Son karar elbette senindir. Kimsenin değil, kalbinin sesini dinle bence...
    Abi kalbim değil de, benzerlik, matematik, istatistik AL diyor... Eğer bu hissede başarılı olmazsam uzun süre toparlanamam gibi geliyor bana... Herşeyin hayırlısını dilemek geçiyor içimden şu an... Ben elimden geleni yaptım, gerisini nasip deyip beklemek gerekiyor galiba.

Teşekkür ederim abi, hayırlı geceler...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,049
    Abi kalbim değil de, benzerlik, matematik, istatistik AL diyor... Eğer bu hissede başarılı olmazsam uzun süre toparlanamam gibi geliyor bana... Herşeyin hayırlısını dilemek geçiyor içimden şu an... Ben elimden geleni yaptım, gerisini nasip deyip beklemek gerekiyor galiba.

Teşekkür ederim abi, hayırlı geceler...
    Hayırlı geceler güzel insan...
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

6. Bir firma halka arz edilirken aranan şartlar nelerdir?
    cevabını ben bilemiyor öyle kolayca da bulamıyorum
    Kaç yıl kâr etmiş olma şartı var?
    Kaç yıllık şirket halka arz edilebiliyor?
    Ne kadar büyüklükte olmalıdır?
    SPK mevzuatı ne der?

Açıkçası bunca laf edipte bunu bilmediğimi yazmayı kendime yediremiyordum
    başka bir başlıkta tecrübesinden ve birikiminden şüphe etmediğim bir arkadaş sorunca bende cesaretlendim
    muhatabı zaten belli

8. Özel Durum Açıklaması (Genel)
    Yapılan Açıklama Güncelleme mi? : Hayır (No)
    Yapılan Açıklama Düzeltme mi? : Hayır (No)
    Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi : -
    Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? : Hayır (No)
    Bildirim İçeriği
    Açıklamalar
    Açıklama
    Yönetim Kurulumuz’ca kargo operasyonlarına olan odağın artması, yeni ürün geliştirme ve dikey entegrasyon gibi
    odaklanmışstratejiler geliştirilmesi konusunda hızlı adım atılmasını sağlamakla beraber Turkish Cargo'nun benzersiz
    rekabetavantajından en üst düzeyde yararlanarak sektörün en önemli oyuncuları arasındaki yerimizin sağlamlaştırılması
    vegelecekte potansiyel stratejik yurtdışı ortaklıklar için de ayrı bir platform oluşturulması amacıyla%100 Türk Hava
    Yollarıiştiraki olan bir hava kargo şirketinin kurulmasına karar verilmiştir.

Sayfa 700/1004 İlkİlk ... 200600650690698699700701702710750800 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •