Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Ekonomik göstergelerimiz gayet iyi' diyerek duyurdu: Çalışanlara ve emekliye yansıyacak!
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Ekonomik göstergelerimiz gayet iyi' diyerek duyurdu: Çalışanlara ve emekliye yansıyacak!
Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.
İstanbul'da 4 yıl çatı katında yaşadım.Bizim balkon ev kadardı.ev sadece 44 metrekare 25 metrekare balkon gibi.
Martılar cevizleri atıp kırarlardı.
Zaten şile'liyiz martıdan bol birşey yok bizim orda . Adana Yumurtalık veya Karataş'dan açıldığımızda sırti çekerken yakalamışlığıız bilem var
saygılar
not : Karaköy vapuruna binerdim hergün .Ben de elimle beslerdim. Nerdeyse elimden simiti alırlardı.
Attığım simit karınlarını doyurduysa belki o gün 1-2 güvercin kurtarmış olabilirim .![]()
Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyon düştükçe ekonomideki olumlu tablonun getirilerini çalışanlarımıza ve emeklilerimize daha iyi yansıtma imkanı bulacağız..
skymd
yeniden yeniden çıkıyor.
poz artırdım.
![]()
Burcu Kıratlı
Hareketin arkasında (azalan döviz rezervleri gibi) dolaşan bazı hikayeler olsa da, gerçek neden aslında teknik.
Genel TR 5Y CDS sözleşmesinin vadesi bugüne kadar Aralık 2028’di, bugünden itibaren Haziran 2029’a devredildi.
Dünkü tarihler arasında bu iki vade arasında 19 baz puan fark vardı, bu da bu sabahki ani artışı açıklıyor
#cds #bist100
jants.
%40 gitti.
uzayanları budadım..
karlarla marlb ekledim portföye.
![]()
Yer İmleri