Sayfa 701/997 İlkİlk ... 201601651691699700701702703711751801 ... SonSon
Arama sonucu : 7975 madde; 5,601 - 5,608 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by Joe Dalton Yazıyı Oku
    vakıfın 15.45 oranına inanmayan bendim.. oranın verildiği o gün normal şubelerden max 14.50 alabildim.. özel 14.60..
    şöyle birşey var sanırım benim hesap vakıfta.. telefon numarasından falan anlayıp ona göre oran veriyorlar..
    siz başka bankada olduğunuzdan mevduatı çekmek için daha yüksek veriyorlar.. mevcut müşteriye vermeye pek yanaşmıyorlar..

şimdi haftaya dönüşte benim mt'ye 15.30 veriyormuşsunuz desem baygınlık geçirir
    sanırım , şubeler özel bankacılığın oranlarını veremiyorlar. yanlış anlaşılma ondan kaynaklandı.

2.  Alıntı Originally Posted by arda2727 Yazıyı Oku
    Abank MT aradı 1000 k üzerine 15.50 veriyoruz dedi 90 max
    300-400 k için 15.10 civarı dedi
    günlük 14 , 101 k için boşta 1 k
    günlük 14 , 202 k için boşta 2 k
    günlük 14 , 302 k için boşta 3 k
    günlük 14 , 402 k için boşta 4 k
    parası 100 civarı için fena değil gibi
    Son bir yıldır bağladığım oranların altında kalıyorlardı bu ay atağa kalkmışlar , haftaya es geçmeyeyim bari tşk.

3.  Alıntı Originally Posted by şef Yazıyı Oku
    sanırım , şubeler özel bankacılığın oranlarını veremiyorlar. yanlış anlaşılma ondan kaynaklandı.
    sn şef normal özel ikisi de aynı hazineye bağlı.. özelde kendini havalı hissediyorsun farkı o.. fatura müşterisi yok..
    mt biraz daha ilgili..
    500 bine özel bankacılık müşterisi yaparsan.. normal şubeden farkı olmaz zaten.. min 5m olmalı bence..

bence şubeler arası fark.. şubenin paraya ihtiyacı ile alakalı.. kimi şube işine gelirse kıvamındayken kimisi para çıkmasın diye en üst sınırı zorlayabiliyor.. pazarlık kabiliyeti ve müş. temsilciside etken.. kimi mt sanki faizi cebinden veriyormuş gibi inatçı olabiliyor..

4.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    mahfi hoca yine harika yazmış ! tabloda dolarizasyondaki artış net şekilde gözüküyor ! neredeyse yp toplam mevduat tl toplam mevduatı geçecek ! şunu samimi söylüyorum eğer unutabileceğim bana kısa vadede lazım olacak bir para ihtiyacımın olmayacağını garanti altına alsam mutlaka bir miktar dolar alırdım ! benim dolara geçmemem tamamen kendi sebeplerimden ! powerpc ler her yerde
    az kaldı DTH lar değer olarak TL mevduatı geçecek. powerpc ler mecburiyetten böyle. daha önce TL ye geçmem için %31 faiz hedefinide koydum hedef sabit ama malumlar bunu vermek istemiyor. %31 faiz olursa hem DTH lar azalır hemde dolar talebi düşer.

5. Dth faizi tl faizini geçecekmiş o olursa zeki müren de görecek bizi derim [emoji23][emoji23][emoji23]

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Dth faizi tl faizini geçecekmiş o olursa zeki müren de görecek bizi derim [emoji23][emoji23][emoji23]

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    dikkatli oku faiz demiyor, TL olarak piyasa değeri diyor.

7. mb fonlama 12.75 bugün.

Ben TL de kalmanızı tavsiye ederim.teknik olarak 2019 sonrası daha değerli olacak TL.size garip gelebilir.

Sayfa 701/997 İlkİlk ... 201601651691699700701702703711751801 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •