Sayfa 696/997 İlkİlk ... 196596646686694695696697698706746796 ... SonSon
Arama sonucu : 7975 madde; 5,561 - 5,568 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by arda2727 Yazıyı Oku
    dün vade bitimi olduğu için benim aldığım oranlar
    odea max 62 gün 14,95 max
    burgan 15.00 ama pazarlık yapsam belki 15,10 olurdu
    vakıf 15.30 pazarlıksız
    halk 15.10 pazarlıksız
    aktif 16,45
    1000 k tl için
    arda bu oranları şubeden mi aldın? örneğin vakıf 15.30 özel bankacılık vermişti.

2.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    arda bu oranları şubeden mi aldın? örneğin vakıf 15.30 özel bankacılık vermişti.
    adana özel bankacılık müdüründen alınan oran , pazarlık yapmadığım için daha fazla verir miydi bilemiyorum

diğerleri şubeden alınan oranlar ama hepside hazineleri ile konuştuktan sonra verdikleri oran

3.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    Vakıfbank'ın geçen günkü 15.45 lik oranı konusunda aradım ve oranı doğruladılar.Bugün itibariyle 32-45 gün arası için oran 15.30 diyorlar(glp nin beklenenden az artırılması nedeni ile düşmüş), vade dönüşüm olmadığı için pazarlığa girmedim üstüne çıkıp çıkmayacaklarını bilemem.Vade 45 günün üstüne çıkınca oran düşüyormuş.1M altı için oran 15.15 e düşüyormuş.Önümüzdeki hafta oranların biraz yılsonu bilanço etkisiyle yukarı gidebileceğini söylediler.Banka bonoları genellikle 4,5,6 ay vadeli oluyormuş mevduat karşılığı 15.40-15.80 arası oranlar olmuş geçen ihraçlarda.29 ocak 2018 de bono ihracı olacakmış.Bonolarda nitelikli yatırımcıya satış oluyor yani min. 1M nakit ile alınabiliyormuş.
    Kısaca geçenlerde bilgi veren arkadaşların oranları doğrulandı.
    Şu an için ihtiyacınız olmadığı halde emek harcayıp burada arkadaşları bilgilendiriyorsunuz. iki üç gün evvel 15.30 oranı yazdığım zaman birileri kendince dalga geçmeye kalktı. Bu tür davranışlara müsamaha gösterilmemelidir. Amacımız paylaşım. Hepimiz belirli yaşta insanlarız. Emeğiniz için teşekürler.

4.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Şu an için ihtiyacınız olmadığı halde emek harcayıp burada arkadaşları bilgilendiriyorsunuz. iki üç gün evvel 15.30 oranı yazdığım zaman birileri kendince dalga geçmeye kalktı. Bu tür davranışlara müsamaha gösterilmemelidir. Amacımız paylaşım. Hepimiz belirli yaşta insanlarız. Emeğiniz için teşekürler.
    İkinize de teşekkür ederiz.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by MURAT64 Yazıyı Oku
    doları olan arkadaşlarda bir huzursuzluk var en çok onlar konuşuyor bu işkenceye degermi burası mevduat yeri ama lira mevduat yeri
    Konuşurlar. Çünkü bir çok kişinin anladığım kadarı ile 3.70 - 390 aralığında dolar aldığını düşünüyorum. Bana göre orta vadede bu seviyeler aşılmaz ve elde tutma maliyeti oluşur. Dolar hızlı yükselişini yaptı. Bir daha önemli bir şey olmaz ise hızlı değer kazanması bana zor gibi geliyor. Merkez bankası bunun tedbirini mutlaka alır. Burada bir takım dengeler söz konusudur. Olaya salt enflasyon açısından bakmamak lazım. Dış ticaret ithalat, ihracat dengesini gözetmek de ilk aklıma gelen unsurlar. Bu bakımdan tl nin değerli olması da pek arzu edilmez. Öyle bir algı var ki dışarıda her şey mükemel sadece biz riskli durumdayız. Son söz MB na rağmen dolar başını alıp istediği gibi bir yere gidemez. Dolar düşmeye başlayınca burada konuşanlar sırra kadem basıyorlar, biraz yükselince ortaya çıkıyorlar

6.  Alıntı Originally Posted by arda2727 Yazıyı Oku
    yoldaş ben ne zaman atmasyon bilgi vermişimdir ? dünde bana vakıf 15,30 verdi
    gönlüm vakıftaydı ama aktif bırakmamak için risk primini yükseltti üzerine de 14 marta 4.2 dolar kuruna opsiyon yaptım
    Ben seni tanıyorum yalan yanlış bilgi vermeyeceğini biliyorum.Ama ortaya çıkıp suçlayan çaylaklar olduğu için ve de önümüzdeki hafta ki dönüşüm için aradım.Ayrıca kimin kime itibar edeceği daha net ortaya çıksın ,tanımayanlar öğrensin istedim.
    Opsiyonun ayrıntılarını merak ettim yazabilir misin?
    Son düzenleme : memorex; 15-12-2017 saat: 14:26.

7.  Alıntı Originally Posted by hisar06 Yazıyı Oku
    Hızlı şekilde telefonla oranlar alındı. Anadolubank ile anlaşıldı. 32 gün

Anadolu....... 15,10
    Burgan ..... 15
    T- bank...... 14,95
    Vakıf ....... 14,50
    Halk ......... 14,50
    Şeker ...... 14,50
    ABank ...... 14,40
    Odea .......... 14,60
    miktar nedir ben de anadolu ile çalışıyorum.

8. vakıfın 15.45 oranına inanmayan bendim.. oranın verildiği o gün normal şubelerden max 14.50 alabildim.. özel 14.60..
    şöyle birşey var sanırım benim hesap vakıfta.. telefon numarasından falan anlayıp ona göre oran veriyorlar..
    siz başka bankada olduğunuzdan mevduatı çekmek için daha yüksek veriyorlar.. mevcut müşteriye vermeye pek yanaşmıyorlar..

şimdi haftaya dönüşte benim mt'ye 15.30 veriyormuşsunuz desem baygınlık geçirir

Sayfa 696/997 İlkİlk ... 196596646686694695696697698706746796 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •