Ben full dolara geçtim. Artýk hakkýmýzda hayýrlýsý. MB anlamadý piyasayý, yapacak bir þey yok. Hedefim powerc gibi 4.50 ler kýsa vadede, daha sonra 7.00 lar demiþti. MB bu kuru kabul ediyor artýk düþmesi imkansýzdýr, buralar tabandýr bence. Ayrýca enflasyon 12.98 den daha fazla en az 18-20 arasý. Bu konjektürde TL de kalmak mantýksýz.
Dolarda en azýndan pozitif faiz var.
Bu arada Akbank özel bankacýlýk bugün için Milyon üstüne verdiði 15.15 tepe tepe kullanýn.
14.90 Denizbank verdi sube
þu özel bankacýlýk denizden oran alan varsa paylaþabilirmi ?
ÝÞ ÝÞ YAPMAZ. ADAM ÝÞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.
Tüm birikimimi tl'de deðerlendirmiyorum elbette.Daha önce açýklamýþtým TL mevduat çocuklarýmýn eðitim masraflarýný karþýlamak için deðerlendiriyorum.Aslýnda önemli bir kýsmýný kredi çekmiþtim çok düþük faiz oranlarýyla.Tl mevduat'ta enflasyona çok takýlmýyorum bu yüzden.Borsa ve baþka yatýrým araçlarýnda da paramý deðerlendiriyorum.Geçen yazmýþtým belki size ilginç gelecek ama bu yýl bir kaç kere borsada alým varantý aldým iyide kar ettim.Tl mevduatla ilgili de sizin düþündüðünüz gibi karamsar deðilim 500.000 tl olsa (bende o kadar yok sadece örnek) 10 ay vadeli yapsa 55-60 bin tl faiz geliyor aylýk 6000 bin tl civarýnda.Ama sepet sadece tl ise dediðinize katýlýrým.Full dolar derseniz onu da tehlikeli bulurum.
Yer Ýmleri