Þu an için ihtiyacýnýz olmadýðý halde emek harcayýp burada arkadaþlarý bilgilendiriyorsunuz. iki üç gün evvel 15.30 oraný yazdýðým zaman birileri kendince dalga geçmeye kalktý. Bu tür davranýþlara müsamaha gösterilmemelidir. Amacýmýz paylaþým. Hepimiz belirli yaþta insanlarýz. Emeðiniz için teþekürler.
Ýkinize de teþekkür ederiz.
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Konuþurlar. Çünkü bir çok kiþinin anladýðým kadarý ile 3.70 - 390 aralýðýnda dolar aldýðýný düþünüyorum. Bana göre orta vadede bu seviyeler aþýlmaz ve elde tutma maliyeti oluþur. Dolar hýzlý yükseliþini yaptý. Bir daha önemli bir þey olmaz ise hýzlý deðer kazanmasý bana zor gibi geliyor. Merkez bankasý bunun tedbirini mutlaka alýr. Burada bir takým dengeler söz konusudur. Olaya salt enflasyon açýsýndan bakmamak lazým. Dýþ ticaret ithalat, ihracat dengesini gözetmek de ilk aklýma gelen unsurlar. Bu bakýmdan tl nin deðerli olmasý da pek arzu edilmez. Öyle bir algý var ki dýþarýda her þey mükemel sadece biz riskli durumdayýz. Son söz MB na raðmen dolar baþýný alýp istediði gibi bir yere gidemez. Dolar düþmeye baþlayýnca burada konuþanlar sýrra kadem basýyorlar, biraz yükselince ortaya çýkýyorlar![]()
Ben seni tanýyorum yalan yanlýþ bilgi vermeyeceðini biliyorum.Ama ortaya çýkýp suçlayan çaylaklar olduðu için ve de önümüzdeki hafta ki dönüþüm için aradým.Ayrýca kimin kime itibar edeceði daha net ortaya çýksýn ,tanýmayanlar öðrensin istedim.
Opsiyonun ayrýntýlarýný merak ettim yazabilir misin?
Son düzenleme : memorex; 15-12-2017 saat: 14:26.
vakýfýn 15.45 oranýna inanmayan bendim.. oranýn verildiði o gün normal þubelerden max 14.50 alabildim.. özel 14.60..
þöyle birþey var sanýrým benim hesap vakýfta.. telefon numarasýndan falan anlayýp ona göre oran veriyorlar..
siz baþka bankada olduðunuzdan mevduatý çekmek için daha yüksek veriyorlar.. mevcut müþteriye vermeye pek yanaþmýyorlar..
þimdi haftaya dönüþte benim mt'ye 15.30 veriyormuþsunuz desem baygýnlýk geçirir![]()
Yer Ýmleri