Sayfa 702/798 İlkİlk ... 202602652692700701702703704712752 ... SonSon
Arama sonucu : 6383 madde; 5,609 - 5,616 arası.

Konu: LRSHO - Loras Holding A.Ş.

1. Exclamation

Alıntı Originally Posted by dealer35 Yazıyı Oku
    Ben verdim ve neredeyse tavan olmak üzere.1 ay bekledim gitmedi.Satınca gitti.İşte böyle bir kumarhanedesiniz arkadaşlar.Hiç boşa hayal kurmayın.Hep çarpılan siz olacaksınız
    Tamam bize nasihat veriyorsunuz da, zararına neden satıyorsunuz onu anlatabilir misiniz?
    1,47 den aldığınız 1milyon lotu 1krş. zararla satsanız bile 10bin zarar.
    Tuhaf. 🤔
    YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
    Burada paylaştıklarımdan dolayı trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.

2. ittfk m30 bu kadar kolay.Satmayın içi dolu bir şirket .ilk satış hedefiniz 2.20 tl olsun.

3.  Alıntı Originally Posted by Tiger41 Yazıyı Oku
    ittfk m30 bu kadar kolay.Satmayın içi dolu bir şirket .ilk satış hedefiniz 2.20 tl olsun.

4.  Alıntı Originally Posted by Tiger41 Yazıyı Oku
    ittifak tavan ol.1.57 tavanı

5. Son gelen KAP haberine göre SEHA inşaatın sermayesi 600 milyon TL olmuş. Adese'den sonra Devasa bir şirketi daha oldu. Kendi piyasa değeri iştiraklerinin piyasa değerinden çok çok küçük.

6.  Alıntı Originally Posted by selcuk_ege3 Yazıyı Oku
    Son gelen KAP haberine göre SEHA inşaatın sermayesi 600 milyon TL olmuş. Adese'den sonra Devasa bir şirketi daha oldu. Kendi piyasa değeri iştiraklerinin piyasa değerinden çok çok küçük.
    boyle bi sacmalik ancak ittifakta olur...Eninde sonunda piyasa bunu fiyatlayacak...imas makinanin piyada degeri ortada boyle fiyatlamami olur ...batik sirket olsaydi simdi 15 liralarda gezerdin ittifak...mal toplanamiyor burda sanirim...boyle yerin dibine indirirsen toplayamsssin tabi cek kagidi 3.5 liraya ordan bak mal geliyomu diye...

7. Salı çarşamba alan kurumdan cuma satarak yine pivota getirdiler 1 günde, çalkala yavrum.. Mart-Nisan ortası yabancı üzerinden topladığını nisan ortasında infoya aktardılar, geçen hafta da oradan basmışlardı.. İstedikleri gibi çalıp oynuyorlar.. Ortalamaları kabaca 1.35-45 aralığına topladılar, buranın üzerinde işleyiş süresi artmalı.. Geçen yıl nisanda ipini kesmişlerdi, o günden bugüne kabaca maliyet bölgesi de 1.60... Yani; kabaca bir b-k olmayacak ama seni üzmeyecek bir miktarı çöpe atıp yakın-uzak belirsiz zamanda çiçek açması beklenecek seviyelerde gezdiriyorlar..

Onlara farkeden bir şey yok; önce selvayı sonra imaş ı kendilerine arz ettiler.. Eşeleniyorlar bir şekilde..

6 aylık bilançoda imaş tan ve tavukhane satışından para girişi olacak.. Tabi tavukhane varlıklarda 91.5m TL görünürüken 72m a satıldı; dolayısıyla 19.5m zarar.. Bir yandan bu işten çıkması iyi gibi ama yıllardır tavukhanesi olan bir arkadaşıma sorduğumda "tesisi görmek lazım ama epey ucuz gibi; sadece tavukhane ve ekipman bu civardadır.. +yem fabrikası, gübre paketleme, soğuk hava deposu ve arsa..." demişti..
    Satılan çiftliğe 2016 da 46m TL, 2017 de 18m TL ve 2018 yılında 4m TL olmak üzere 68m TL (doların 3.xx olduğu dönemler) yenileme yatırımı yapıp 2022 de 72m TL kdv dahil satıyorsun.. Çok iyi niyetle bakarsan en basitinden beceriksizlik..

İştirakler falan hikaye; kim miker bunu, 2 f/k lı sahol 5 f/k lı koç holding olan piyasa burası..
    Şapkadan arada ekstra tavşan çıkmazsa Zermeram öndeki hikaye gibi; ağalar ne zaman "ok" derse artık.. Demezlerse a..

Biçare gönüller! Ne giden son gemidir bu!
    Hicranlı hayatın ne de son matemidir bu.

8. SPK ya Değerleme raporu olmaksızın ve 2016 da 46m TL, 2017 de 18m TL ve 2018 yılında 4m TL olmak üzere 68m TL (doların 3.xx olduğu dönemler) yenileme yatırımı yapıp 2022 de 72m TL kdv dahil satışın incelenmesi konusunda şikayette bulundum..
    Aynı zamanda fiyat hareketlerine bakarak; selva ve imas arzlarının belli kişilere aşırı iskontolu yapılarak şirketin zarara uğatılmış olup olmadığının da incelenmesini talep ettim. Tabi ilk önce; şirket fiyatının üçte bire gerilediğini, bunun piyasa şartlarında olabilmesinin normal olduğunu ama normal görünmeyen bazı işlerin olduğunu ve incelenmesini belirttim.
    Bir şey çıkmaz ama önemli değil, karınca misali... Bir kaç hafta sonra da cimer e yazarım..
    Biçare gönüller! Ne giden son gemidir bu!
    Hicranlı hayatın ne de son matemidir bu.

Sayfa 702/798 İlkİlk ... 202602652692700701702703704712752 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •