Sayfa 702/1006 İlkİlk ... 202602652692700701702703704712752802 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 5,609 - 5,616 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Ben normalde seçim olmasa tüm parayla kademeli USd ve TRY cinsi tahvil ve eurobond alıp kenara çekilecektim ama piyasa gerçekten kötü....ABD dolarını her gün piyasadan çekiyor , Euro bölgeside 2019 da başlayacak diye tahminler var ....Dolayısıyla biraz az olsun ama mevduat olsuna dönüyor işler...........Şu an USD ye %8 faiz var.......TL ye %20 üstü ....daha ne olsun diyecem işin içine ama lar giriyor.......

2. An itibariyle 8 Ağustos'ta itfası olan devlet tahvili Ziraat'te 16.75 faiz veriyor. 49 güne mevduat eşleniği 17.74%'e geliyor. Bu fiyatın altında hiçbir meblağ bağlanmamalı bence.

3.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Ben normalde seçim olmasa tüm parayla kademeli USd ve TRY cinsi tahvil ve eurobond alıp kenara çekilecektim ama piyasa gerçekten kötü....ABD dolarını her gün piyasadan çekiyor , Euro bölgeside 2019 da başlayacak diye tahminler var ....Dolayısıyla biraz az olsun ama mevduat olsuna dönüyor işler...........Şu an USD ye %8 faiz var.......TL ye %20 üstü ....daha ne olsun diyecem işin içine ama lar giriyor.......
    %8 usd faizi nerde var paylaşır mısınız?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by Otorize Yazıyı Oku
    %8 usd faizi nerde var paylaşır mısınız?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Eurobond faizlerinden bahsediyor sanırım.

5.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    %8 usd?? Nerde acaba miktar vade?

MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by ekmekparası Yazıyı Oku
    Fazla üstüne alınmışsın başkasına dediklerimi .. Söylememe rağmen seninle ilgili olmadığını dalgaya destek.. Yapacak bişi yok..

MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Beni kastetmediğinizi iletince birşey kalmadı
    Şakaya şakayla karşılık vereyim dedim. Dalga filan yok yani

7. Dün burda görüşlerimi paylaştım dolar fiyatı ateşten gömlek dedim kimi trol dedi kimi hisse senetci dedi 30 senedir bu piyasada olan biri olaraktan tecrübelerrimi yazdım yoksa doların rotasını hiç kimse bilemez tek bildigim şey amerikadaki ekonomik anlamda kriz beklenmesi 2020 yılında piyasalar olacak kriz 1 sene önceden satarlar en azından ondan dolayı diyorum ki dolar tehlikeli bir yatırım burdan dolar alacagına %19 faizle mevduat yap rahat uyu

8.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Burda iki kişi var tablo şeklinde paylaşım yapan
    Onlardan biri de benim. Bana mı bu tepkiniz?
    Size bol bol teşekkürümüz var. İyi ki güzel tablolar paylaşıyorsunuz da bizde bir seferde tüm resmi görüyoruz.
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

Sayfa 702/1006 İlkİlk ... 202602652692700701702703704712752802 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •