Originally Posted by myfinans Bende o günleri bekliyorum, takviye için. Ama şu yaptırım işi mide bulandırıyor. Haftaya noel tatilinde piyasalar Bizim piyasa sığ kalacak Bakalım ne olacak. Bende ona guveniyorum Sig piyasada kazanmak bence daha kolay Cunku tek oyuncu olcak mb😀😀
Originally Posted by Webster Ne kullaniyorsun ustad Dogal bir urun felanmi Özel yapım kullanıyorum Şu koku olsun diyorum yapıyorlar
Originally Posted by admustafa Özel yapım kullanıyorum Şu koku olsun diyorum yapıyorlar Vay anasini Zenginlik baska birsey
Originally Posted by Webster Vay anasini Zenginlik baska birsey Parasızlıktan üstadım 50-60 ₺ bişey
Originally Posted by admustafa Parasızlıktan üstadım 50-60 ₺ bişey Ha iyi dedim yoksa selcuk ustad gibi eksen kaymasina ugrayipta haci yaginami basladiniz😀
Kişisel bakım ürünlerim için dört raflı gardırop um var . Bir kat traş ürünleri Bir kat cilt bakım kremleri . Bir kat gün içi kullanım için rollon ve deodorantlar . Bir kat ithal parfümler bulunuyor hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Originally Posted by admustafa Parasızlıktan üstadım 50-60 ₺ bişey Originally Posted by Webster Ha iyi dedim yoksa selcuk ustad gibi eksen kaymasina ugrayipta haci yaginami basladiniz Limon kolonyasından şaşmayın. Pereja. Haaa birde yıllar önce bir First Class vardı, hala varmı bilmiyorum, yoksa da hatırlayan çıkar belki.
Originally Posted by myfinans Limon kolonyasından şaşmayın. Pereja. Haaa birde yıllar önce bir First Class vardı, hala varmı bilmiyorum, yoksa da hatırlayan çıkar belki. BİM’in karayele markası var Cam silmek için kullanıyorum ben Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
Forum Rules
Yer İmleri