AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı, “Halkın tayin milletvekillerinin temsil ettiği siyasi iradenin çeşitli oyunlarla ahlaka, demokrasiye aykırı şekilde değiştirilmesine, pazara çıkartılmasına imkan vermeyecek bir hukuki çalışmayı MHP ile birlikte yürütmekteyiz. "
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoğan: ülkemizde ve dünyada bir müddet daha günlük hayat yeni kurallara göre işlemek durumundadır
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Erdoğan: 5,5 milyon dar gelirli vatandaşlarımıza verdiğimiz 1000'er tl'lik karşılıksız nakit desteği ile insanlarımıza sahipsiz olmadığını gösterdik
Erdoğan: Faaliyete geçmemiş işyerleriyle ilgili kararı bayram sonrasında vereceğiz
erdoğan: En küçük bir ihmal salgının tekrar hortlamasına yol açabilir, bunun ne derece ekonomik ve sosyal sonuçlara neden olabileceğini son iki ayda yaşadıklarımız açıkça göstermiştir
Adam cumhurbaşkanı ama, şimdi akp Li olarak halkın1/4 ünün oyunu alabilen partiye giydiriyor. bu cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi parti devleti değilse nedir?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Başsavcılık, ''Silivri Cezaevi'nde corona virüsten 1 hükümlü hayatını kaybetti, 82'si karantina altına alındı'' açıklamasında bulundu.
Bodrum’da bayram yoğunluğu yaşanıyor. Son 24 saatte yaklaşık 10 bin aracın giriş yaptığı Bodrum girişinde, üç kilometrelik araç kuyruğu oluştu.
Yer İmleri